![]() |
|
orji teyp usb+sd kart(kumanda iptal olmuyo) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 00:43 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-tum-orjinal-teyip-icin-usb-kartgirisli-50889826/detay/
nasıl bi üründür bu??? 206 teypleri oluyomuş. kumanda iptal olmuyo arkadaslar
Düzenleyen facemelowe - 03 Haziran 2011 Saat 00:55 |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tüm donanım aynen korunuyor fiyatı çok güzelmiş.
|
|||
![]() |
|||
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
||
orjinal teyp üzerinden mp3 leri dinlemeye yarayan bir cihaz kendini cd changer olarak tanıtıyor teyp e. üzernde aux usb ve kart girişleri olan bir cihazdır 206 lara oluyor evet ilker kardeşim daha iyi bilir yarın sizi bilgilendirir.
|
|||
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|||
![]() |
|||
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
||
ayrıca fiyatıda harika :)
|
|||
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|||
![]() |
|||
||
evet bu adam toptancı diger ilanarınada bi bakın aklınıza ne gliyosa var...
da bu ürün fiyatı üzerinden pazarlık yaparım bn :)
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
bn anlamam sponsor filan nette gördüm,fiyatıda uygun geldi arkdaslarımla paylasıyım dedim :)
fiyat 80 tl :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Düzenleyen kankam_743 - 03 Haziran 2011 Saat 01:25 |
|||
![]() |
|||
||
tüm araçlara uyumlu dedi valla..bnde adamın yalancısıyım
|
|||
![]() |
|||
||
Düzenleyen kankam_743 - 03 Haziran 2011 Saat 01:36 |
|||
![]() |
|||
||
80'e veriyorsa alayım ben de bitane ya..
|
|||
![]() |
|||
||
heralde farklı soket gnderiyo...
|
|||
![]() |
|||
||
100TL yazmış, sana 80e olur mu dedi?
|
|||
![]() |
|||
||
valla ben de isteyecem bu tip cıhazlar da 80 den ucuzu yok devrim niteliğinde. k..çı kırık transmitterler bile 50tl
|
|||
![]() |
|||
||
yok babaya bn kendi kafamdan pazarlık yaparım 80e alırım diye düşünüyorum. adam toptancı zaten verir bnce 80e yada bn almasını bilirim 2 saat telde pazarlık yaparım bıktırana kadar konusurum kapatmam teli(her zan takiğim işe yaramııştır)
|
|||
![]() |
|||
||
20TL'lik pazarlık için 25TL telefon parası yazmasın da.. :)
Harbiden iyimiş, sağol paylaşım için gün ağarsın ben de pazarlığımı edip alıcam bitane. :)
|
|||
![]() |
|||
||
ya bırak face ya ben de konuştun da pazarlık ettin de siteye yayarım da herkes ister felan zannediyorum. Meğer daha konuşacakmışssın.
|
|||
![]() |
|||
||
baskan saat suan 02:00 yapma gözünü seveyim :) konuyu acalı yarım saat oldu zaten. arasaydım adam arkamdan demediğini bırkmaaz dı :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
||
80tl den almayı düşünen varsa söylesin arkadaş da ona göre pazarlık eder sayı verir adama diye düşünüyorum...
|
|||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |