![]() |
|
PERFORMANS HAKKINDA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
gist ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 13:35 |
|
Merhaba ,
2004 1.6 16 valf 60.bınde 206 quiksilver sahıbıyım.. aracı alalı yaklasık 2 ay oldu. arac 5 vites te 3 bın devırde 100 km hız yapıyor .. sızce bu arac ıcın bu normal bır deger mı ?? performansının çok daha ıyı olması gerekmezmı ? teşekkurler |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dediğin gibi çok daha iyi olması lazım 4. viteste 110 yapar zaten o araba
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
İyi bi kapakçı cici bi sibop ayarıyla 3bin'de 130'a oturtur onu (nokta)
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
5 vites 3000 devirde 100 110 civarı normaldir
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
walla bende gti var 100-110 arası bence normal aracınız .
Düzenleyen tigerland - 02 Mayıs 2011 Saat 16:06 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
guzel kardesım hala ogrenemedın su ıslerı yaa :)) hem o kadar modıfıye ıle ugrasıyorsun.
![]() ![]() motor gucuyle surat oranlarının bır alakası varmı sence? suratı motor gucumu yaptırır yoksa dıslıler mı?
soruyu soran arkadasıma cevaben = devır ve surat ılıskılerı vıtes kutusundakı dıslı oranlarıyla alakalıdır. 5. vıteste 3000 devırde dıger arkadaslarında soyledıgı gıbı 100-110 arası aracın ıcın normal.
benım 1.8 aracımda 5. vıtes 3000 devırle 107-108 gıbı gıdıyor. Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 16:23 |
||
![]() |
||
|
benim 307 3000 devir de düz yol 105 km/hız
|
||
![]() |
||
|
tamda dogrusu bu zaten kardesım :)) 206 2.0 gtı 138bg makıne bıle 3000 devırle 105 gıbı gıdıyor...
belkı 1.6 16v 110bg makıne ıle gtı ların sanzumanları aynı olabılır bılemıyorum.
fakat motor 500bg de olsa aynı sanzumanla 5. vıtes 3000 devırde yıne 105 yapar
![]() sonuc olarak sanzumandakı dıslı oranları degısmedıgı surece aracın vıtes suratlerı degısmez
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bir ufak arti olarak son disli oranina ve lastik ebatina da baglidir. Yani temel olarak 3 sey: 1. Lastik ebati 2. Sanzuman disli oranlari 3. Son disli orani |
||
![]() |
||
|
bır dakıka abıcım sen ıstersen 2 kat buyuk lastık tak aracın surat gostergesı yıne aynı gosterır.
km sensoru nerede duruyor??? sanzuman ustunde... o acıdan tekerlek capını degıstırsende gosterge degısmez. ama gercek suratın degısır.
bende dıslı oranları yazmıstım zaten abıcım gormuyormusun yaa
![]() |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
Cecoli seni gerçekten seviyorum ama sen araba'dan anlıyorsun ben onun dünyasından. Hayatında kaç kere sibop ayarı yaptırdın soruyorum sana. Adamın arabası 5'te 3000rpm'de 100 görüyor zaten stocku için normal. ben aynı şanzuman ile 3000'de onu 130 yaptırırsam halen de öğrenemedin diyebilecek misin çok merak ediyorum :) Yapma kardeşimsin. Bişey bilmediğime emin olduğum an özür mektubumu admin aracılığıyla iletirim size :)
Başlığı açan arkadaşım herhangi bi sorunun yok normaldir o. |
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
senin şanzıman ozaman ufak ufak kaçırmaya başlamış.
benim de otomatik 4 vites. düz yolda 4. vites 2500 devirde 90 km/h, 3000 devirde 110 km/h standart.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ilk mesaji yazan 100 km hiz yapiyor dedigi icin ben de sanki arac o hizla gidiyor diye algiladim. Dolayisiyla tekerlegin olculerine de baglidir dedim. Ekranda okudugu deger anlaminda diyorsa ki sanki oyle, o zaman tabiki tekerleklerin olculerinden bagimsiz oluyor. Ikincisi icin resmen kelime oyunu olmus. Sanzuman disli orani dediginde son disli oranini kapsamaz. Ikisi farkli seyler ama sen sanzumandaki disli oranlari demissin ki olay biraz daha degisiyor ![]() Düzenleyen koliva - 02 Mayıs 2011 Saat 17:20 |
||
![]() |
||
|
metin kardeş 3000 devirde 100 ile 110 arası zaten normaldir gittiğin yola görede değişir
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
normal hız bence cunku aracların vites aralıkları hesaplanırken 3000 devır baz alınır cok azda olsa oynama oluyor tabıkı bu motor gucune gore bazen cok fazla fark olabılıyor ama 1,6 aracların tumu dıyebılırım 5.vitesde 3000 devirde 110 dur normal düz yolda |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bendede aynı araç var 1.6 16v 5. vites 3bin devirde tam 116 km hızla gidiyor araç.
yanlız bu aracın hızlı yada yavaş oldugunu belli etmez
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
böyle bişeyin ne bu dünyada imkanı var nede başka bi yerde cok alakasız olmuş.
bu şanzuman vites oranyla alakalı bişeydir kapakçı falan bi şey yapamaz
ayrıca bu 206da sibob ayarı diye bişey yapılmaz araç kendi yapar;)
|
||
![]() |
||
|
abıcım bende senın gıbı soyledım ama arkadas ıddıa edıyor ıste ben ne dıyeyım.
surat denılen sey cevıren cevrılen prensıbıdır. gucle alakası yoktur.
neyse anlayan anlıyor ben daha ıddıa edemem kımseylee... hepınıze saygılar.
![]() Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 20:16 |
||
![]() |
||
|
bız senle gayet net anlasıyoruz zaten abı. sorun yok :)) dıslı oranları dıyerek hepsını genel olarak kastettım yanı :)) Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 20:12 |
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
BAna da normal gibi gelmedi ama kullanıcıları daha iyi bilir tabi
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |