![]() |
|
İstanbul'da çektiğimiz çilenin resmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 Saat 21:05 |
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi yakıt ortalaman çok iyi inanki. benim şuan 7.1 oldu 110km de
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ortalama hızın kaç Ali.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
35 olması lazım ![]() |
|
![]() |
|
Benim 35 olsun 7.5 LT'ye razıyım en azından zamandan yarı yarıya kârım olur.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 307 ye fazla diyodum 5,41 ortamalayla kullanıyorum benimki sizinkiinin yaninda melek ya tabi babam binmezse nasıl yapıyo bilmiyorum ama 6,11 ile 6,61 e kadar cıkartıyo
|
|
![]() |
|
askeri lojmana girdim bugün çıkarken ruhsatı almayı unutmuşum yarı yolda döndüm ona bu kadar yükseldi yoksa 6.4 ü pek çıkmazdım. İşiniz zor abi ben trafiğe kalmamak için ders saatleirmi ayarladım. Ankara da yavaştan İstanbul'a benzemeye başladı. |
|
![]() |
|
Hocam benim arabada normalde melek ama 150 KM boyunca 3. vitesi bile nerdeyse hiç görmeyince bu tablo ortaya çıkıyor. |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Abi İyi Güzel Diyonda Gerçi Heryerde Vardır Ama Bizdede Çok Çakallar Var Sola Dönülecek Yere Girmiyolar Sıra Var Diye Yan Tarafıma Geçiyolar Bana Yeşil Yanınca Geçiyom Önüme Dalıyor Az Kaldı Geçiriyordu Bıgün Bana 1 Ay Önce Geçirdiler Zaten Sağpaya Yarası Hala Duruyor :d Düzenleyen Cente - 18 Aralık 2012 Saat 22:54 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |