SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

CARBON CLEAN UYGULAMASI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 16:41
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

Tek sorun dipteki pislikler zaten.Depo temiz olsa hhiç bir fark yoktur diye düşünüyorum makinayla yapmaktan mantığı çok basit aslında işin.Kullandıkları ilaçlar piyasada satılanlarla aynımıdır onu bilmiyorum ama

Makinenin tek farkı daha hızlı olarak püskürtüyor işin özü aynı.Würthün iki ürünü var biri yakıta katılan carbon clean için diğeri yağa katılıp yağlama yapılan yerleri temizlemek için olan.
Würth dizel yakıt için olan katkısından aldım araçta az bir yakıt vardı kattım aracı rolantide çalıştırdım ara ara dip gaz yaptım yaklaşık 1 saat kadar daha sonrada 15 litre yakıt alıp yüksek devirde aracı kullandım.Dip gaz yaptığımda kurum attığını gördüm.Bana göre aynı işlem olmuş oldu.Şimdi de yağ katkısından alıp yağ değişiminde kullanıcam.Uygulamayı yakın zamanda yaptım yakıt tüketimimde fark olacak mı onu takip ediyorum.

aracın çekişinde kalkışlarda fark ettimi hiç?Önceden gitmeme gibi bir sorunu varmıydı?

EGR iptali, emme manifold temizliği ve bu işlemden sonra aracın çekişinde olumlu değişim oldu.Çok büyük bir değişim olmadı ama şileye giderken rampalarda vites küçülmek zorunda kaldığım yerleri daha rahat çıkıyor.Yakıt sarfiyatında fark olacak mı onu takip ediyorum.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 16:52
Benim araçta var bişeyler motor yeni turbo zil gibi ama gel görki gitmiyor gaz tepkisi çok kötü 
Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 17:59

Benim araçta var bişeyler motor yeni turbo zil gibi ama gel görki gitmiyor gaz tepkisi çok kötü 

Yazılım yüklet yani chip uygulaması.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 18:02
Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

Yazılım yüklet yani chip uygulaması.

olması gerektiği gibi değil önce bi standartı sağlıyim ondan sonra onuda düşünüyorum yinede yetmezse.1.4 ufak motor ama o kadar kötü değildi normalde 180 görüyodu rahat rahat ilk aldığımızda hafif rampa aşağı(avcılar-k.çekmece e5/gece saat 2) 200e bile dayamıştık ibreyi ama şimdi 150 zzar zor görüyor yüksek ihtimal enjektörlerde var bir tıkanıklık
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <1 345

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.