SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Red TazZ satılık ..(2001 306 platinium 1.6 100 bg)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:50
hayırlısı olsun ersin kanka..allah daha iyilerini nasip eder inşallah..
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:53
amin eren ..sağolasın ..
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:56
vay be ersin  başkan görüşemedik salık olsun :)) 
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

adamın bu gün biri aradı ...direkt selamın aleyküm aleyküm selam .. 14 binim var ..veriyosan hemen gelip alayım ...  abi dedim kusura bakma satmıyorum .. bu seferde demezmi o zaman ilanı niye kaldırmıyorsun ... abi dedim bu şekilde arayıp konuşanlara satmıyorum deyip kapatıyorum dedim .... bu nasıl bir mantıktır anlamadım .. arkadaş.. bir araba alınırken ..gidilir bakılır incelenir içine sincekmi sinmicekmi  ona göre sahibiyle el tutuşur pazarlık yaparsın işine gelirse alır işine gelirse almazsın ...bi başka olay  adam arıyoru direk sorduğu soru koltuklarda sigara yanığı varmı direkt bunu soruyor ..Sırıtma gülermisin ağlarmısın ...eskiden araba almakta satmakta kolaydı ... abi şimdi çeşit çoğaldı ondanmı anlamadım ne araba alabiliyorsun ne aracını satabiliyorsun güzel güzel ..

o tiplere verilecek e güzel cevaplardandır, arabayı satarken banada çok denk geldi, bende öyle dedim satmıyorum aracım satılık değildir felan 20 bin versende alamazsın, 1 tl eksik de vermem vs. piyasada kıl kuyruk çok o nedenle sıkma canını her güzelin bir "cazibe"si her cazibe nin bir alıcısı vardır kardeşim Kahkaha
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:57
olurmu okanım ya... bizim gönüllerimiz bir ... illaki görüşeceğiz... 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:58
büyüksün osman ( ikiz ) sağolasın.. ..
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 00:59
tamam hacı :) zaten bayrama kadar sattın sattın yoksa satamazsın daha piyasa geberir :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 01:01
Orjinalini yazan: 34GH0111 34GH0111 Yazdı:

tamam hacı :) zaten bayrama kadar sattın sattın yoksa satamazsın daha piyasa geberir :)

ya zaten piyasa bu hafta itibariyle durdu... bundan sonra bol bol al-sat işi yapanlar arar... benim satma sebebim parasal değil .. o yüzden öldü fiyatına vermem red tazz ımı cazibemi ...Sırıtma
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 01:03
cazibe ya :D güzel makine bulamazsın satarsan öyle 306 alayı pancar :)Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 01:06
bulursun abi bulursunda .. çok nadir işte.. bulmak sınıtı biraz...
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 01:10
hayırlısı olsun ersin yarın grş Selametle :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 01:12
Orjinalini yazan: 34GH0111 34GH0111 Yazdı:

hayırlısı olsun ersin yarın grş Selametle :))

eyvallah dostum ..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 02:05
Abi yine inadın tutmuş senin illede satcam satcam ne bu ya yapma abi şakada bi yere kadar Sırıtma
bak HunTaZz da aileye tekrar geri döndü bizi bari Red TaZz sız bırakma be abi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 02:08
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

Abi yine inadın tutmuş senin illede satcam satcam ne bu ya yapma abi şakada bi yere kadar Sırıtma

sen hun tazz olarak buraya tescillisin zaten gidemezsin bir yere .. red tazz  ın şakası yok ilan sahibindende.. artık gerisi kısmet işi ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 02:11

Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

sen hun tazz olarak buraya tescillisin zaten gidemezsin bir yere .. red tazz  ın şakası yok ilan sahibindende.. artık gerisi kısmet işi ...

abi beni ahmet abime sor 7/24 sahibinden deyim HunTaZzı kızdırma sahibinden.com u kapatırım sırf sen Red TaZz dan ayrılma diye.Hem sıkıntı ne bilmiyorum abi ama satarak bişeyler yola konulmuyor öyle yada böyle bir döngü oluşuyor.Kendimden biliyorum abi.Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 02:12
biliyorum ....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 02:15

biliyorum ....

bende biliyorum seni sıktım bu araba konusundan.O zmn arabayı satmıyosun dimi abi.Ya seni delirtcek birini bulmak lazım ahmet abim bak kızdı satmıyor aracını seni birinin delirtmesi lazım ahmet abim bu işi iyi yapar yakın bi zamanda bir araya gelelim abi Red TaZz elden gitmeden Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 02:21
yok.. tam aksine ilginden ve  beni vaz geçirme çabalarından ötürü teşekkür derim burakçım ... aklımı bulandırıosun :)) ama sana uymıcam :)))   bu arada aman ahmete olan bana olmasın :))) deliririm sanırım :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 10:15

yok.. tam aksine ilginden ve  beni vaz geçirme çabalarından ötürü teşekkür derim burakçım ... aklımı bulandırıosun :)) ama sana uymıcam :)))   bu arada aman ahmete olan bana olmasın :))) deliririm sanırım :))

bende istemem ahmet abime olanı Allah'ım herkesin karşına anlayışlı müşteriler çıkarsın.Ama satma abi ya HunTaZz ı abisiz bırakma Handshake
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <1 234

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.