Red TazZ satılık ..(2001 306 platinium 1.6 100 bg)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17467
Tarih: 04 Mayıs 2026 Saat 19:49 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Red TazZ satılık ..(2001 306 platinium 1.6 100 bg)
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Red TazZ satılık ..(2001 306 platinium 1.6 100 bg)
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:44
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:50
Hayırlısı olsun Ersin Bey veda mesajı gibi olmuş, umarım ayrılmazsınız forumdan?
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:51
|
Ne oluyor beyler,nereye böyle,önce Osman sonra sen?Üzüldüm gerçekten.
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:51
haydaaaa, abi ne oluyor hayırdır
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:52
haydaaaaaaaaaaa        abi ne oluyor yaaa..
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Hayırdır abi,,,
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
|
haydaaaaa. ersinim kendi üzüntüm geçmeden ikinci dalga. hayırlısı olsun kardeşim ne diyim duygularını en iyi ben anlarım herhalde bişey diyemiyorum ne desem boş
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:53
bu aralar forumda 306 patlaması var dedik, ikimizde patladık :(
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:56
abım aracı satmana bısey demem ama ne bu bole veda konusması gıbı
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 10:56
|
abi biz aranıza katılalım falan derken siz gidiyorsunuz..ne oluyor böyle ama yaa..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:03
Ersin Hayırdır Abicim , Yeni Bir Bomba Patlatmayımı Düşünüyorsun Yine... Aracı Satacağını Anladıkta Askere Gidecek Gibi Bu Vedalaşma Konuşması Ne...
|
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:07
Hayırlısı olsun. En yakın zamanda daha iyilerini alırsın inşaallah.
------------- 2006 307 SW 1.6 HDI Comfort (B Rh+)
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:14
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Gerçekten çok üzüldüm. Umarım araçlarınızı satınca bizleri de bırakmazsınız
|
Mesajı Yazan: ahmet_koyuncu
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:14
Hayırlısı olsun Ersin. İnşAllah kıymetini bilene gider.
------------- 306 1.8 xt - 2000 model
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:17
|
Beyler Ersin gidiyorsa bende Taz almaktan vazgeçiyorum.Tam diyordumki negüzel bir arkadaş ortamımız oldu,buluşmalar iftarlar... Ama herşey insanlar için,hakkında hayırlısı olsun Ersin kardeşim ama hakkaten Tazz almaktan vazgeçtim!!!
|
Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:21
|
Hayırlısı olsun. Allah çok daha iyilerini nasip etsin.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:21
taşkın abi ben burdayım...bir yere gitmiyorum .. sen tazını al ... gerçekten canım çok sıkkın sizlerle paylaşmak istedim ... giden 306 olsun .. napayım ..böyle yazılmış demekki .. 1 sene sonra ....büyük ihtimal 106 - 206 - alıcam... o zamana kadar buluşmalara gene gelicem .. tazımı takarım boynuma öyle gelirim ... heralde biri arabasına alır beni o kadar seviliyorumdur sanırım ..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:26
|
Abi ne demek,kendime adıma konuşacak olursam,bana bu forumu ve ortamı sevdiren abilerimden birisin,tahmininden daha çok seviliyorsun bunu bil..hakkında inşAllah hayırlısı olur..biz her zaman yanındayız abi..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:27
|
allah razı olsun hepinizden ... baş tacısınız ..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:32
|
hocam noldu ya:(( çok üzüldüm inan dün pazarda satmaya kıyamadım osmanın aracını . daha ona üzülürken birde sen patlattın . nediyeyim 306 lar ölmez :((
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:34
by_ersin Yazdı:
taşkın abi ben burdayım...bir yere gitmiyorum .. sen tazını al ... gerçekten canım çok sıkkın sizlerle paylaşmak istedim ... giden 306 olsun .. napayım ..böyle yazılmış demekki .. 1 sene sonra ....büyük ihtimal 106 - 206 - alıcam... o zamana kadar buluşmalara gene gelicem .. tazımı takarım boynuma öyle gelirim ... heralde biri arabasına alır beni o kadar seviliyorumdur sanırım ..
|
En kısa sürede sıkıntılarından kurtulursun inş,sende Osmanda.Allah gönlüne göre verir merak etme,seni arabasına almayan adamın aklına şaşarım.Daha benim arabayı kullanacaksın,en yakın buluşmada bir test edersin...
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 11:36
HeRo1727 Yazdı:
by_ersin Yazdı:
|
En kısa sürede sıkıntılarından kurtulursun inş,sende Osmanda.Allah gönlüne göre verir merak etme,seni arabasına almayan adamın aklına şaşarım.Daha benim arabayı kullanacaksın,en yakın buluşmada bir test edersin... | sağol taşkın abi ..
|
Mesajı Yazan: eSeRKaNe
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 12:05
 Abi gerçekten çok üzüldüm ama hayırlısı abi bundada vardır bir hayır de. Allah daha iyilerini almak nasip etsin inşallah hayırlısıyla düzelir. Buluşmaya Allah nasip ederde gelebilirsem bir 306ın daha var abi biraz sorunluda olsa 
------------- *2001-306 platinium 1.6* -34 TV 7629-
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 12:10
hayırdır noluyo kanka üzüldüm valla ya...
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 12:15
|
Çok üzüldüm ya Ersin hocam umarım hayırlı olur senin için:(
Keşke akşama bir konu açılsa, şaka deseniz ve bitse bugün:(
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 12:58
OsmaNDogaN Yazdı:
hayırdır noluyo kanka üzüldüm valla ya... | herşey nasip kısmet kanka .. napalım yapcak bir şey yok ..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 12:59
|
fazla mesaj yazmayalımda konu düşsün ozaman satamazsın 
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 14:09
|
ersin abi sen bari yapma arabanı satmana çok üzüldüm...
|
Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 14:13
|
Allah ıns en kısa zamanda yuzunuzu guldurur.ve daha ıyılerını nasıp eder.
------------- Atakan 2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah) İSTANBUL
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 14:36
by_ersin Yazdı:
|
o nasıl bi lafya ya arabasına alır herhalde felan sen yeterki iste ben kapından alırım seni gerekirse şapkafelan takar kapıda açarız bu dosluk ortamı için biz buradayız en baştaki yazıyı görmezlikden geliyorum zaten hayırlısı neyse o olsun allah daha iyilerini nasip etsin
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 14:47
by_ersin Yazdı:
|
Araba senin köpeğin olsun abi evinden alır evine bırakırım ben seni de noluyo abi birden herkes satılığa çıkarıyo arabayı
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 15:15
|
gördünmü ikiz ne kadar sevenin varmış hem bizim arabalara ikiz diye diye kaderleride ikiz oldu be reis
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 16:32
|
Bu arada banada olan esmelerden olmalı yarın bir gün geçer dite düşünüyorum ersin ustam :) Ne oldu böyle bir anda satmaya karar verdin.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 17:23
allah ıkımızınde yardımcısı olsun abı
|
Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 17:29
|
hayırlısı olsun ...
------------- 307 14XR16V(Sİyah)2005 5427327273 http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 17:30
|
çok üzüldüm dostum allah hakkında hayırlısını versin.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 18:20
|
olsun ümit.... yapcak bir şey yok.. inşallah değer bilenede gözü gibi bakacak birine gider .. herkese tekrar duyguları için çok teşekkür ederim arkadaşlar ..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 19:20
|
yine pejo alcaksan sorun yok o zaman.206 alırsın inşallah.sana yine telefon açar rahatsız ederim.bu neydi,şu neydi diye. hayırlısı olsun.Allah maddi ve manevi sıkıntı çeken arkadaşlarımızın(bende dahil) yüklerini hafifletsin,kazancının bereketini görmeyi nasip etsin
|
Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 19:30
maverick Yazdı:
yine pejo alcaksan sorun yok o zaman.206 alırsın inşallah.sana yine telefon açar rahatsız ederim.bu neydi,şu neydi diye.
hayırlısı olsun.Allah maddi ve manevi sıkıntı çeken arkadaşlarımızın(bende dahil) yüklerini hafifletsin,kazancının bereketini görmeyi nasip etsin |
amiiin
------------- 307 14XR16V(Sİyah)2005 5427327273 http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
|
Mesajı Yazan: cuneytatay
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 19:46
Allah kolaylık versin, üzüldüm gerçekten
------------- Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 19:57
|
Ersın harbıden yazdıgın yazı vedalasma gıbı ne o oyle ???
Hakkında hayırlısı olsun. Dun aksam hıcbırseyden bahsetmedın ???
|
Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 20:22
hayırlı olsun ersin herşey istediğin gibi olsun...
------------- 307 1.6 110 hp comfort dizel
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 23:50
CeCoLi Yazdı:
Ersın harbıden yazdıgın yazı vedalasma gıbı ne o oyle ???
Hakkında hayırlısı olsun. Dun aksam hıcbırseyden bahsetmedın ??? |
her şeyin hayırlısı cem abi..
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 23:55
|
Ne vedalaşması neden bahsediyosunuz siz.Ersin abi sen honda al git hondacı ol bende arabama hondaturkey yazar senin olduğun yerde olurum abi istersen porshe al(Allah onuda nasip eder inş)yine bizlesin abi gitmek yok başka yerlere
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2011 Saat 23:59
HuseyinTurk Yazdı:
Ne vedalaşması neden bahsediyosunuz siz.Ersin abi sen honda al git hondacı ol bende arabama hondaturkey yazar senin olduğun yerde olurum abi istersen porshe al(Allah onuda nasip eder inş)yine bizlesin abi gitmek yok başka yerlere
|
hüseyin bu halde bile güldürdün ya beni .. allahta seni güldürsün kardeşim ...
|
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 00:01
Abi şaka bi yana prshe alırsan kardeşlerine verirsin dimi bi iki tur
|
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 00:02
HuseyinTurk Yazdı:
Abi şaka bi yana prshe alırsan kardeşlerine verirsin dimi bi iki tur |

|
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 00:16
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 00:29
|
Ersin abim üzüldüm ne diyeyim umarım hakkında hayırlısı olur
|
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 00:47
Ersin abicim almış olduğun karara saygı duyarım ama HunTaZzz abisinin satılmasına çok üzülüyor haberin olsun...
|
Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 01:09
|
ne ayrılığı kardeşim aracını satarsın alamasanda sitede durursun bi organizazyon oldumu başımın üstünde yerin var ersinim lafı olmaz
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 03:40
Naptın sen yaa inan çok üzüldüm sorunlar nedir bilmem ama sen o arabaya binicem diye çok çok uğraştın gözün gibi baktın oldu mu şimdi inş sıkıntılarını tez zamanda çözersinde aracını satmak zorunda kalmazsın harbi kötü oldum gece gece :((
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 04:00
Hayırlısı diyelim öncelikle, Tez zamnda sende sıkıntılarından kurtulursunda Tazz ımz bize kalır.
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 08:47
vaz geçtin dimi abi,
|
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 13:12
|
abi şaka mı yapıyosunuz ya şaka yapıyosanız hiç hoş bir şaka değil bu haberiniz olsun..
|
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 14:06
Platinium Yazdı:
Naptın sen yaa inan çok üzüldüm sorunlar nedir bilmem ama sen o arabaya binicem diye çok çok uğraştın gözün gibi baktın oldu mu şimdi inş sıkıntılarını tez zamanda çözersinde aracını satmak zorunda kalmazsın harbi kötü oldum gece gece :((
|
50 yaşımada gelsem .. bu araba sevdasından beni kimse vazgeçiremeyecek ... allah herkesin kalbine gönlüne göre versin ..
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:22
|
link yenilenmiştir..güncel ...
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:24
|
satmasan olmayacak dime abi
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:40
adamın bu gün biri aradı ...direkt selamın aleyküm aleyküm selam .. 14 binim var ..veriyosan hemen gelip alayım ... abi dedim kusura bakma satmıyorum .. bu seferde demezmi o zaman ilanı niye kaldırmıyorsun ... abi dedim bu şekilde arayıp konuşanlara satmıyorum deyip kapatıyorum dedim .... bu nasıl bir mantıktır anlamadım .. arkadaş.. bir araba alınırken ..gidilir bakılır incelenir içine sincekmi sinmicekmi ona göre sahibiyle el tutuşur pazarlık yaparsın işine gelirse alır işine gelirse almazsın ...bi başka olay adam arıyoru direk sorduğu soru koltuklarda sigara yanığı varmı direkt bunu soruyor .. gülermisin ağlarmısın ...eskiden araba almakta satmakta kolaydı ... abi şimdi çeşit çoğaldı ondanmı anlamadım ne araba alabiliyorsun ne aracını satabiliyorsun güzel güzel ..
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:43
Abi o adam al-sat yapıyordur . ne rahatsız insanlar var yaa ersin abi ama iyi koymuşsun lafı 
|
Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:50
hayırlısı olsun ersin kanka..allah daha iyilerini nasip eder inşallah..
------------- Honda Civic hb 1996 1.4
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:53
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:56
|
vay be ersin başkan görüşemedik salık olsun :))
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:57
by_ersin Yazdı:
adamın bu gün biri aradı ...direkt selamın aleyküm aleyküm selam .. 14 binim var ..veriyosan hemen gelip alayım ... abi dedim kusura bakma satmıyorum .. bu seferde demezmi o zaman ilanı niye kaldırmıyorsun ... abi dedim bu şekilde arayıp konuşanlara satmıyorum deyip kapatıyorum dedim .... bu nasıl bir mantıktır anlamadım .. arkadaş.. bir araba alınırken ..gidilir bakılır incelenir içine sincekmi sinmicekmi ona göre sahibiyle el tutuşur pazarlık yaparsın işine gelirse alır işine gelirse almazsın ...bi başka olay adam arıyoru direk sorduğu soru koltuklarda sigara yanığı varmı direkt bunu soruyor .. gülermisin ağlarmısın ...eskiden araba almakta satmakta kolaydı ... abi şimdi çeşit çoğaldı ondanmı anlamadım ne araba alabiliyorsun ne aracını satabiliyorsun güzel güzel ..
|
o tiplere verilecek e güzel cevaplardandır, arabayı satarken banada çok denk geldi, bende öyle dedim satmıyorum aracım satılık değildir felan 20 bin versende alamazsın, 1 tl eksik de vermem vs. piyasada kıl kuyruk çok o nedenle sıkma canını her güzelin bir "cazibe"si her cazibe nin bir alıcısı vardır kardeşim 
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:57
|
olurmu okanım ya... bizim gönüllerimiz bir ... illaki görüşeceğiz...
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:58
|
büyüksün osman ( ikiz ) sağolasın.. ..
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 00:59
|
tamam hacı :) zaten bayrama kadar sattın sattın yoksa satamazsın daha piyasa geberir :)
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 01:01
34GH0111 Yazdı:
tamam hacı :) zaten bayrama kadar sattın sattın yoksa satamazsın daha piyasa geberir :)
| ya zaten piyasa bu hafta itibariyle durdu... bundan sonra bol bol al-sat işi yapanlar arar... benim satma sebebim parasal değil .. o yüzden öldü fiyatına vermem red tazz ımı cazibemi ...
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 01:03
cazibe ya :D güzel makine bulamazsın satarsan öyle 306 alayı pancar :)
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 01:06
|
bulursun abi bulursunda .. çok nadir işte.. bulmak sınıtı biraz...
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 01:10
|
hayırlısı olsun ersin yarın grş Selametle :))
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 01:12
34GH0111 Yazdı:
hayırlısı olsun ersin yarın grş Selametle :))
|
eyvallah dostum ..
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 02:05
Abi yine inadın tutmuş senin illede satcam satcam ne bu ya yapma abi şakada bi yere kadar  bak HunTaZz da aileye tekrar geri döndü bizi bari Red TaZz sız bırakma be abi.
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 02:08
burak_52 Yazdı:
Abi yine inadın tutmuş senin illede satcam satcam ne bu ya yapma abi şakada bi yere kadar  bak HunTaZz da aileye tekrar geri döndü bizi bari Red TaZz sız bırakma be abi.
| sen hun tazz olarak buraya tescillisin zaten gidemezsin bir yere .. red tazz ın şakası yok ilan sahibindende.. artık gerisi kısmet işi ...
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 02:11
by_ersin Yazdı:
burak_52 Yazdı:
| sen hun tazz olarak buraya tescillisin zaten gidemezsin bir yere .. red tazz ın şakası yok ilan sahibindende.. artık gerisi kısmet işi ...
|
abi beni ahmet abime sor 7/24 sahibinden deyim HunTaZzı kızdırma sahibinden.com u kapatırım sırf sen Red TaZz dan ayrılma diye.Hem sıkıntı ne bilmiyorum abi ama satarak bişeyler yola konulmuyor öyle yada böyle bir döngü oluşuyor.Kendimden biliyorum abi.
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 02:12
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 02:15
by_ersin Yazdı:
biliyorum ....
|
bende biliyorum seni sıktım bu araba konusundan.O zmn arabayı satmıyosun dimi abi.Ya seni delirtcek birini bulmak lazım ahmet abim bak kızdı satmıyor aracını seni birinin delirtmesi lazım ahmet abim bu işi iyi yapar yakın bi zamanda bir araya gelelim abi Red TaZz elden gitmeden 
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 02:21
|
yok.. tam aksine ilginden ve beni vaz geçirme çabalarından ötürü teşekkür derim burakçım ... aklımı bulandırıosun :)) ama sana uymıcam :))) bu arada aman ahmete olan bana olmasın :))) deliririm sanırım :))
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2011 Saat 10:15
by_ersin Yazdı:
yok.. tam aksine ilginden ve beni vaz geçirme çabalarından ötürü teşekkür derim burakçım ... aklımı bulandırıosun :)) ama sana uymıcam :))) bu arada aman ahmete olan bana olmasın :))) deliririm sanırım :))
|
bende istemem ahmet abime olanı Allah'ım herkesin karşına anlayışlı müşteriler çıkarsın.Ama satma abi ya HunTaZz ı abisiz bırakma 
|
|