|
|
yeni bir gün , yeni bir sorun: gösterge paneli |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
zgr
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2012 Saat 23:42 |
|
Bu bakim cok fazla bir meblag tutmaz. Yaz tatili ne zaman basliyor bilemiyorum ama tavsiyem hemen yarin gidip yaptirman. Muhtemelen aracinda orjinal filtre kullanilmamistir. Ozellikle buna cok ozen goster. Parcanin uzerinde mutlaka peugeot amblemleri olsun. Ornegin orjinal yag filtresi purflux marka ise kalkip purflux'un direk piyasaya surdugu urunlerden alma. Filtreler cesit cesit, kutusunu gostermek amaciyla resim koyuyorum. Orjinal urun boyledir: ![]() [/QUOTE] temmuzun ilk haftası yaptırıcam. gideceğim servise triger setimi değiştirttim daha 10 gün olmuştur. ustanın yanında durup takılan parçaları ve nasıl takıldığını inceleyebiliyorum. triger setim peugeot amblemli kutuda geldi. ancak piyasada çok fazla sahtekar var. 6 ay önce ateşleme bobinimi değiştirmiştim. takan usta daha fazla para alıp orjinal takacağını söylemişti. ancak triger seti değişiminde bujilerimi de değiştirtmiştim bu sırada ateşleme bobinini inceleme fırsatım oldu maalesef orjinal parça değildi. ama gittiğim özel servisin orjinal parça kullandığına eminim. ama yine de yüklediğiniz resimdeki ile karşılaştırıcam takıcakları filtreyi. fiyata gelince yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi,cam suyu ve genel bir check-up ile 170 tl. fiyat verdi servisim. birde bunun üzerine arka torsiyonlar komple değişecek dedi,ön sağ salıncak değişecek dedi 800tl de o tutacak. onun üzerine de egzos orta ve son 160 tl tutacak. ee bide rot balansa sokmak lazım en son. yani haftaya 1200 lira yiyecek aslanım. umarım daha da sorun çıkarmaz.
|
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2012 Saat 10:07 |
Bu islerde en saglami ve guvenlisi, parcalari kendin alman ve bir ustaya taktirman. |
|
![]() |
|
Gecegozlumm9414
1. Vites
Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gecegozlumm9414
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2016 Saat 23:43 |
|
Selamunaleykum ben dursun 2007 model pejom var rampa veya çıkarken hız sabitleyici devreden çıktı sonra panelde saat işareti üstünde uç çizgi var şuan devreye de gimiymo neden olabilir tesekurler yardımcı olabilir misiniz
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||