|
|
206 egzos |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zgr
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 egzosGönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:39 |
|
selamlar arkadaşlar.egzoscu aracımın egzosunda delikler olduğunu söyledi. komple değişecek dedi. egzosda delik olması araçta ne gibi sorunlara yol açar? büyük zararlar verir mi? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:41 |
|
En kotusu ses yapar. Yakit tuketiminiz az bisey artar. Egzosun neresinde delik varmis son susturucuda mi?
|
|
![]() |
|
zgr
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:46 |
usta bunu geçen yaz söylemişti. bende o zaman çok umursamadım. o yüzden sormadım neresinde diye. bir kaç yerine kaynak yaptı. ama tamamı değişecek dedi. peki bu delikler arabanın gidişini etkilermi çünkü bu sıralar araç zor gidiyor gibi geliyor bana.
|
|
![]() |
|
CEM1984
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:53 |
|
durumunuz varsa degiştirin cok phalı bir parca degil katalizör veya egzosdadır kataliför pahalı ama iptal ettir araban rahatlar ...
|
|
![]() |
|
zgr
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 23:58 |
triger seti, arka torsiyonlar derken egzos da çıktı şimdi. ses rahatsız edici olmaya başladı. sanırım 3. sıraya alıcaz egzosu değiştirmeyi.
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 00:00 |
Etkiler ama onu cok anlayacaginizi sanmiyorum. Kaynak yaptiysa o zaman muhtemelen son susturucunun orta egzoza baglanti noktasindan curumustur. Eger boyle ise orta egzoz+susturucu degistirmelisiniz. Durumunuz el veriyorsa degistirin gitsin. Aklinizda olsun eger orta egzozu da degistirmeniz gerekiyor ise orta egzozun katalitik konvertor cikisina baglandigi yerde flans denilen yayli bir mekanizma vardir. Eger o kisim dogru degistirilmezse ve bakir gresi gibi yuksek isiya dayanikli bir gres surulmezse, ilk kalkista ve vites degisimlerinde ciyyyk diye bir ses alirsiniz ![]() |
|
![]() |
|
zgr
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 00:08 |
|
Etkiler ama onu cok anlayacaginizi sanmiyorum. Kaynak yaptiysa o zaman muhtemelen son susturucunun orta egzoza baglanti noktasindan curumustur. Eger boyle ise orta egzoz+susturucu degistirmelisiniz. Durumunuz el veriyorsa degistirin gitsin. Aklinizda olsun eger orta egzozu da degistirmeniz gerekiyor ise orta egzozun katalitik konvertor cikisina baglandigi yerde flans denilen yayli bir mekanizma vardir. Eger o kisim dogru degistirilmezse ve bakir gresi gibi yuksek isiya dayanikli bir gres surulmezse, ilk kalkista ve vites degisimlerinde ciyyyk diye bir ses alirsiniz ![]() [/QUOTE] teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. söylediğiniz parçayı flansı daha önce forumda bir konuya yazdığınız bir cevapta okumuştum. sabit kısmın hareketli kısma bağlandığı noktada yanılmıyorsam. o aklımda. tekrar teşekkürler bu incelikleri bizimle paylaştığınız için.
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 Saat 00:22 |
Rica ederim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||