|   | 
 | 
| ÇOK ACİL -- MORAL SIFIR | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 10:14 | 
| 
 | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 10:16 | 
| 
 Malesef araştırmadım bi kaç arkadaşımın gittiği ustaydı sanırım yanlış yere gidiyorlarmış bunu anlamış oldum   | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 10:22 | 
| 
 | |
|  | |
| Carmania   2. Vites     03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 14:02 | 
| 
   Çok geçmiş olsun kardeş, ama benim anlamadığım bişey var nasıl oluyorda araca amatisör takarken yay kırılıyor. Bana kalırsa uzakdan yakından alakası yok sonucda yayda esneklik payı var kullanılan metalller düz demirden ibaret deıldır herhalde o yayın kırılması bence bi şekılde ısı gördürdülerki yaylar sertleşip kırıldı, yoksa baska sekılde kırılacagını hıc sanmıyorum
    | |
|  | |
| 307P   1. Vites     09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 14:04 | 
| 
   Çok geçmiş olsun kardeşim sıkma canını.
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 21:57 | 
| 
 Kardeş evet üzerinde oynama vardı daha önceden kesilip alçaltılmıştı yaylar. sanırım o yüzden kırıldılar. | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 21:57 | 
| 
 Teşekkür Ederim Kardeşim Sıkmamaya Uğraşıyorum Bakalım Hayırlısı. | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 23:16 | 
| 
   arkalarda da konı varsa haklısın tabı...
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 09:03 | 
| 
  GÜNCELLLL | |
|  | |
| BAHTİYAR   1. Vites     16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 09:08 | 
| 
   geçmiş olsun parçayı bulabildinizmi 
    | |
| 
     BAHTİYAR KILCI 2011 Focus SW 1.6AT COL. | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 11:21 | 
| 
 Teşekkür ederim. Bi arkadaşla görüşüyorum bilirsiniz kırmızı rc si var 35DRC43 arkadaşın eski amortisörlerini alabilirim sertleştirilmiş alçaltılmış amortisörlermiş namistein de yaptırılmış daha önce kendisi koni aldığı için 1 senedir boşta duruyormuş. 2 ön amortisöre 120 tl ver yeter diyor. görüşme aşamasındayım şuanda olursa onları alıcam inşallah. birde eibach yay alıcam onlara şimdilik öyle devam edicem ileride koni koymayı düşünüyorum. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||