|
|
Katlanır ayna |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozaannn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Katlanır aynaGönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 14:10 |
|
Arkdaşlar bişey sorucam ben daha öncede 206 gti kullandım şimdide 2000 xt 1,6 8 valf kullanıyorum bi ilanda katlanır ayna yazmış ilan burda rolland gallos katlanır ayna var demiş 206larda katlanır ayna varmı biri daha sormuştu 1,4 206 kullnaıyordu aksesuarcıda karşılaştık senin aynalar katlanıyormu diye sormuştu sonradan takılıyormu yada benim araçalrımda vardı benmi kulllanmayı bilmiyorum lütfen bana söylermisiniz
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
bulent 77
2. Vites
14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 14:19 |
|
2000 XT 1.6 8 valf kullandım katlanır ayna yok manuel katlanıyo.
|
|
![]() |
|
ozaannn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 14:26 |
|
peki hangi modelde var 206nın katalnıra ayna bilen varmı
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ozaannn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 14:44 |
|
???
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Hacı
2. Vites
11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 14:53 |
|
Roland Garros
|
|
|
|
![]() |
|
ozaannn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 Saat 13:43 |
|
taktırabiliyormuyuz mailiyetli bişeymi bu katlanır aynayı benim aracıma taktırmak acaba?
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 Saat 13:47 |
|
bende roland garros harıcınde katlanır ayna gormedım... 2000 model roland garros ta var mesela. cunku o zamanın en luks 206 sıydı.
bunun ıcın aynaların ve tuşun degısmesı gerekır. tesısatıda farklı ıse onunda degısmesı gerekır...
|
|
![]() |
|
ozaannn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 Saat 13:51 |
|
ben yeni öğrendim birisi sormuştu aynaların katlanıyormu diye gülmüştüm demekki varmış çok güzel bi özellik bunu mutlaka yaptırmalıyım hiçte denk gelmedim teşekkür ederim.
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ozaannn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 Saat 18:27 |
|
başka bilgisi olan yok galiba
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
hasimayaz
3. Vites
P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 12:46 |
|
Roland Garros' da var.. ama piyasada bulabilmeniz çok zor.
|
|
![]() |
|
ozaannn
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 14:02 |
|
teşekkürler abi
|
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 14:19 |
|
bence hıc ugrasma. cunku kotu yanıda var. sokaktan bırısı kendısıne bakmak ıstıyor bı cekıyor aynayı motoru gıttı... :))) acık unuttun aynayı dıyelım. adam gelıyor carpıyor veya kapatmak ıstıyor elıyle. motoru yıne gıttı :))) bence ulkemız sartlarında sakıncalı... :))
|
|
![]() |
|
se®k@n
1. Vites
27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 15:09 |
|
Motorun öyle hemen gitme olayı yok, oldukca saglam yapmıslar.. O tür seyler olabilecegini göz önüne almıslar..
Ben de Roland Garros var, 3-4 kere ayna el ile kapatıldı, acıldı baskaları tarafından.. Hala ilk gün ki gibi calısıyor motorlarım.. :) Bi arkadasım zamanında yedek parca olarak sormustu, tanesine 380 TL gibi bi fiyat almıstı yanlıs hatırlamıyosam..
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 15:39 |
|
oyleyse ıyı yanı. sahsen ben kullanmadım. ama bır ara xsara almayı dusunmustum. onlarında luks olan modellerınde elektrık lı acma kapama var. sag calısıyor sol calısmıyor. nıye calısmıyor deyınce cocukların kurcalamasından bozuldu dedı. bırde bmw sahıbı baska bır tanıdıgımda gıderken aynasını carpmıs baska bır yere dıslısı kırılmıstı. onlar aklıma geldı yanı... |
|
![]() |
|
se®k@n
1. Vites
27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 03:56 |
|
Tabi ki zorlanınca her sey bozulur.. Mekanik bişey sonucta.. Ama dedigim gibi her elle acılıp kapanmayla kolay kolay bozulmuyor.. Bozmak istedikten sonra bozulur tabi..
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 14:04 |
|
saglam olması guzel tabı. uygun bırsey olsa yapılırda az parada degıl be... 1 teklıgı bulur bu ıs... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||