Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Katlanır ayna

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10744
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 07:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Katlanır ayna
Mesajı Yazan: ozaannn
Konu: Katlanır ayna
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2010 Saat 14:10
Arkdaşlar bişey sorucam ben daha öncede 206 gti kullandım şimdide 2000 xt 1,6 8 valf kullanıyorum bi ilanda katlanır ayna yazmış ilan burda rolland gallos katlanır ayna var demiş 206larda katlanır ayna varmı biri daha sormuştu 1,4 206 kullnaıyordu aksesuarcıda karşılaştık senin aynalar katlanıyormu diye sormuştu sonradan takılıyormu yada benim araçalrımda vardı benmi kulllanmayı bilmiyorum lütfen bana söylermisiniz

-------------
ozaann

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bulent 77
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2010 Saat 14:19
2000 XT 1.6 8 valf kullandım katlanır ayna yok manuel katlanıyo.

Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2010 Saat 14:26
peki hangi modelde var 206nın katalnıra ayna bilen varmı

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2010 Saat 14:44
???

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: Hacı
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2010 Saat 14:53
Roland Garros

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2010 Saat 13:43
taktırabiliyormuyuz mailiyetli bişeymi bu katlanır aynayı benim aracıma taktırmak acaba?

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2010 Saat 13:47
bende roland garros harıcınde katlanır ayna gormedım... 2000 model roland garros ta var mesela. cunku o zamanın en luks 206 sıydı.
bunun ıcın aynaların ve tuşun degısmesı gerekır. tesısatıda farklı ıse onunda degısmesı gerekır...

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2010 Saat 13:51
ben yeni öğrendim birisi sormuştu aynaların katlanıyormu diye gülmüştüm demekki varmış çok güzel bi özellik bunu mutlaka yaptırmalıyım hiçte denk gelmedim teşekkür ederim.

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2010 Saat 18:27
başka bilgisi olan yok galiba

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2010 Saat 12:46
Roland Garros' da var.. ama piyasada bulabilmeniz çok zor.

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2010 Saat 14:02
teşekkürler abi

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2010 Saat 14:19
bence hıc ugrasma. cunku kotu yanıda var. sokaktan bırısı kendısıne bakmak ıstıyor bı cekıyor aynayı motoru gıttı... :))) acık unuttun aynayı dıyelım. adam gelıyor carpıyor veya kapatmak ıstıyor elıyle. motoru yıne gıttı :))) bence ulkemız sartlarında sakıncalı... :))

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2010 Saat 15:09
Motorun öyle hemen gitme olayı yok, oldukca saglam yapmıslar.. O tür seyler olabilecegini göz önüne almıslar..

Ben de Roland Garros var, 3-4 kere ayna el ile kapatıldı, acıldı baskaları tarafından.. Hala ilk gün ki gibi calısıyor motorlarım.. :) Bi arkadasım zamanında yedek parca olarak sormustu, tanesine 380 TL gibi bi fiyat almıstı yanlıs hatırlamıyosam..

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2010 Saat 15:39

oyleyse ıyı yanı. sahsen ben kullanmadım. ama bır ara xsara almayı dusunmustum. onlarında luks olan modellerınde elektrık lı acma kapama var. sag calısıyor sol calısmıyor. nıye calısmıyor deyınce cocukların kurcalamasından bozuldu dedı. bırde bmw sahıbı baska bır tanıdıgımda gıderken aynasını carpmıs baska bır yere dıslısı kırılmıstı. onlar aklıma geldı yanı...

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2010 Saat 03:56
Tabi ki zorlanınca her sey bozulur.. Mekanik bişey sonucta.. Ama dedigim gibi her elle acılıp kapanmayla kolay kolay bozulmuyor.. Bozmak istedikten sonra bozulur tabi.. Gülme

Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2010 Saat 14:04

saglam olması guzel tabı. uygun bırsey olsa yapılırda az parada degıl be... 1 teklıgı bulur bu ıs...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net