|
|
Catalytıc converter fault ve Antipollution fault |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
melihyilmaz
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melihyilmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2012 Saat 02:31 |
|
Arkadaşımın dediği doğru bobin hikaye araba yağ eksilmiyor mu farkında mısın
|
|
![]() |
|
eruditer
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: şanlıurfa s Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 23:48 |
|
arkadaşlar erken cevap gelirse sevinirim.arabam 307 2006 model comfort modeli aralık ayında engine man syst faulty diye bi hata verdi önemsemedim aracı kapatıp çalıştırınca geçti.sonra tekrarlayınca arabayı servise götürdüm.oksijen sensörlerini temizlediler nisana kadar sorunsuz gitti nisan da yine yaptı bu sefer oksijen sensörlerini de değiştirdim aynı hatayı yine verdi.araba b hatayı verince devir saati bir anda 700 den 1500 e çıkıyor gaz yemiyor.nedir sizce ve napabilirim.şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites
15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 Saat 00:47 |
Bu sitede işler bu şekilde yürümüyor işiniz acil sıkıntılısınız belliki ama forumu bu şekilde kullanmayın önce bir kendinizi tanıtın sonra herkes elinden geleni yapacaktır emin olun.
|
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
eruditer
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2012 Konum: şanlıurfa s Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 Saat 00:50 |
|
ok kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
akar88
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 23:02 |
|
Bu sabah arabamda catalytic converter fault yazisi cikti, araba titremeye ve gaz almamaya basladi... Yaklasik 1 senedir kullaniorum ilk defa bole bi yazi cikti sorun neden kaynaklaniyor bilen varmi? Arabam 2004 model 307 LPG li...????
|
|
|
Yaşamak güzeldir...
|
|
![]() |
|
Muhammed34
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammed34
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2021 Saat 16:44 |
|
Merhaba arkadaşlar
Aracım 307 XT 2003 model. benzin li ve LPG li. Bu sorunu birçok arkadaşın yaşadığının farkındayım. Sorunu bugün itibari ile çözdüm. Bu problem bir cok hatadan kaynaklanabiliyor. Ilk gittiğim usta cihaza bağladi atesleme sorunu gözüküyor dedi. bobini ve bujileri değiştirdi. Bobin delphi marka 500 TL Bosch marka 4 adet 120 TL Ateşleme Grubu olduğu icin iade almıyorlar. Taktik tekrar cihaza 300 metre gittim ayni hata. Ustaya tekrar gittim benzin enjektörlerine dipsiz ampul bağladı. Akim gelmiyor 1. Silindir çalışmıyor elektrik gelmiyor dedi. Orogazciya yönlendirdi gittim. LpG sistemini devre disi bıraktık arac benzinde de aynı şekilde tekliyor. Motor beynine bikac kablo bağladi beyinden iletmiyor dedi. Beyni söktü beyinciye götürdü bir sorun olmadığı görüldü. Adam kafayi yiyecek :) Neyse bugün izmir de ata sanayi de Nehir otomotiv Önder ustaya gittim. Cihazı bağladı. Bakti silindirde yanma sorunu gözüküyor. Değerleri kontrol etti üst oksijen sensörü değerleri sabit duruyor gaza bastıkça hareket etmesi lazim dedi. Bunu değiştirelim dedi 2200 TL. Tam parçayı alacakken beni aradı gel çözdüm dedi. Bi gittim harbiden düzelmis. Olay su ; Arac lpg de gide gide oksijen benzin benzin parametlerini unutmuş. Parametleri hatırlat tuşuna bastı o kadar. Bir de Zengin karısimdaydi arac fakire aldi. Yani arac rolantide fakir karışımda çevreyi kirletmiyor gaza yüklenince zengin karisima geçiyor çevreyi kirletiyor ki olmasi gerekende bu. Bir süre benzinde kullanacagim. Tavsiyem lpg varsa eger ara ara benzinde kullanin ve yanıtınızı guvendiginiz yerlerden alin. Ayrıca oksijen sensörü ve katalizor temizliğini de arada bir yaptırın. Iyi forumlar... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||