![]() |
|
Her problem için 2'şer kez gidilen servis.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Golden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Konum: İST, Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet servis aradı, aks keçesi değişiyor, şanzıman yağı bitmiş onu ekliyorlar, işçilik vs 195 TL tutuyormuş. 5 takside bölüyorlar.
Sordum daha dün özel servis yağ keçesini değiştirdi dedim, "işçiliği kötüymüş demekki, sorun başka yerde değil aks keçesinde" dedi. Vay anasını dedim.. Yapın dedim..
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
İstanbul / İçerenköy-Ataşehir |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hadi geçmiş olsun, |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Golden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Konum: İST, Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Teşekkür ederim Metin. Bu da bana ders olmuş oldu.. |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
rica ederim golden. biz birazda meraklı olduğumuz için her parçasını araştırıyoruz. bir sıkıntı olduğunda gidip murat abiden parçayı alıp elimizden geliyorsa kendimiz yapıyoruz gelmiyorsada aletleri olan ustaya başında durup gerekirse müdahale ederek yaptırıyoruz.
ilk olarak konuya hakim olmak çok önemli.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mitto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Zaten ben artık bu usta ayaklarına hiç ama hiç güvenmemeye başladım özellikle çevremizde duyduklarımızdan sonra. Aslında kıyacaksın paraya vereceksin özel servise aklın rahat olacak ama. Ama çok acı geçiriyorlar onlarda
:)
|
|
2003 xt bva + (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
Metin parçayı alıp kendin monte edebiliyorsan bravo derim. Zira araba parçalarından ve tamiratından hiç anlamam.
Ama en azından sizlerin tavsiyeleri benim gibi bu konulardan anlamayanlar için önemli oluyor. Bundan sonra problem varsa önce buraya soracağım. Gerçi önceki problemler için buradan çok yorum okumuştum. Ne problemliymiş benim 307'm yahu :D
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
![]() |
|
abi ufak tefek şeyleri yapabiliyoruz okadar profesyonel değiliz. belki alet edevat olursa dahada ileri gideriz ama bazı şeylerde risklidir püf noktaları vardır onlara zaten bulaşmayacan (:
misal farlar sararmıştı. 100 tl istiyorlardı bende ön tamponu sonra farları söktüm güzelce zımparaladım cilaladım geri toplayıp taktım çok güzel oldu. hafta sonuda direksiyon yağını değiştirdim yani böyle ufak tefek şeyler hem eğlenceli oluyor ama debriyajdı trigerdi dersen teknik olarak biliyorum ama ustaya yaptırmayı ve başında durmayı tercih ederim (:
|
|
|
![]() |
|
vallahi helal olsun ne diyeyim :) direksiyon yağı, farları söküp toplama.. birkeresinde bilgisayar kasasını dağıtıp toplamıştım sadece :O
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |