![]() |
|
307'den gelen sesler :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aman şeytan kulağına kurşun..
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
maşallah maşallah.
bilmeyen olupda konuya göz atan arkadaşlar için söyleyeyim tekrardan ozaman.
307'lerin arka amortisörlerinin üzerinde amortisöre toz girmesin diye tozluk dediğimiz bir plastik parça vardır üst tarafa montelidir. zamanla üst tarafdan çıkar ve aşağı düşer yani boşta durur. lastik çukura girdiğinde o şiddetle zıplar ve takılı olması gereken yere vurarak ses yapar. Çoğu insan bu sebep yüzünden amortisör bile değiştirir hatta bu konuyu çözmeden önce gittiğim her usta yeni amortisör tavsiyesinde bulundu. Bende düşündüm yenisini alsam da aynı sıkıntı olacağı için kendim hallettim.
çözüm olarak o parçanın üstüne silikon sürerek üst tarafa yapıştırıyoruz, sabitlediğimiz için artık düşmüyor ses yapmıyor ucuz ve kolay çözüm.
saygılar (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
|
307`leri yakmak en iyisi.
|
||
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
||
![]() |
||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar merhaba ... foruma yeni üye oldum... 2004 model bir 307 xt almayı düşünüyorum... ama kafama takılan bir durum var... benim alacağım arabanın iç koltuk kılıflarına baktım, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kadife falan değil, benim bildiğim kadarıyla xt lerin koltuk kılıfları kadife oluyor ama acaba bu arabada bir sorun mu var ya da dıştan kılıf mı yaptırılmış olabilir... sahibine sordum ben bilmiyorum dedi ... ilk sahibi değil tabi...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |