![]() |
|
Direksiyon Kumandası Uyumlumu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kol için aparatı alın demek istedim. Tabi teybi takarsanız. sondaki 50 ibaresi yanında harici kumanda olan modeller. 2300den tek farkı o. Eğer daha ucuz 2300 bulursanız kaçırmayın. Cidden ses çok değişiyor arabada. 2350 ile 2300 arasındaki farkı kolu halletmek için kullanabilirsiniz. Diğer kumanda nasılsa işe yaramayacak. 2320 yeşil tuş siyah üstü beyaz yazı ekran-2300UB kırmıı tuş siyah üstü beyaz yazı ekran 2300UBB kırmızı tuş mavi üstü beyaz yazı ekran.Bnlara dikkat edin. Ben araçtaki trunculuk bouzlmasın diye 2300UB aldım |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde verdiğim linki incelediyseniz kendi çektiğim videoda ayrıntılı bir şekilde yaptım işlemi. Mis gibi de çalışıyor. Kontak problemi oldu oda orda yazıyor. Onuda kendim yine hallettim. Şİmdi mükemmel gibi bişi oldu bi amfi ve kutu bass kaldı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |