![]() |
|
mazotta su var uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 Saat 16:33 |
Sevgili arkadaşlar 2 ay önce 1.9 partner aldım 2006 model arabayı üzerime aldıktan sonra mazotta su var uyarı ışığı yandı ve arada bir yapıyor. Genel bakımı için konyaya götürdüm usta mazotun temiz dedi ancak hala yapıyor özellikle yüksek devirde çok yapıyor sebebini bilen varsa çok teşekkür ederim. ışık yanıyor aynı anda da diiit diiit diye ses çıkarıyor
|
|
sarp
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suyu algılayan sensörde sorun vardır büyük ihtimalle.Mazot filtresini değiştirin büyük ihtimal düzelir.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
mazotçuların insafı gittikçe azalıyorda ondan.Farkında olmadan suyun 1 litresine 4 liraya yakın para veriyoruz.Allah ıslah etsin.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskiden süte su karıştırıp satarlardı kar oranını artırmak için
![]() ![]() |
|
![]() |
|
acaba kazandıkları haram parayı rahat rahat yiyebiliyorlarmı.
![]() |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Çeşitli istasyonlardan mazot aldım ölçtüm. test ettm kaç km yaptığımı .. En çok opet ile gidioRm... :D Temiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |