![]() |
|
arabayla ilgili bazı sorunla v2 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2010 Saat 15:09 |
|
Merhaba Sayın Peugeout kullanıcıları,
307 mi alalı 3 ay oldu ve gerçekten aracımı çok sevdim bağlandım sürüşü çok zevkli bir araba, ancak öğrenci oldugumdan dolayı en ufak birşeyde kaygılanıyorum şimdi bazı sorularım olacak 1 araba seyir halindeyken ayagımı hafif gazdan cektıgım anda arabadan gıyyk diye bir ses geliyor sanırım vites değişitirrken mi geliyor anlamadım ve araba hafif titriyor(otomatık vites) 2 Genelde 1-2 ye geçerken araba vuruyor yani manuel arabalar de vites atmıs gibi oluyor diger gecişlerde sorun yok 3 Marşpiyerde hafif eziklik var düzelmesi mümkün olabilir mi acaba 4 Arabayı ilk calıstırdıgımda 1000 devre yakın calısıyor ve sanki gaz verip cekıyormus gibi bir ses geliyor motordan ve dizel gibi sesli calısıyor araba biraz ısındıktan sonra geciyor acaba normalmı cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler
|
||
![]() |
||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ekleyeyim bir tane unutmusum
5 otomatık klıma var yaprak sayısı 2 yi gecince bır takırdama geliyor surtunme sesi gibi
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
marspıyelı duzeltırdın o sorun olmaz basıt bır ıslem
otomatık klımada gelen ses peranenın sesı sanrım aynısı bır arkadasımda da var kademeyı yukseltıgınde fanın orda kı pervane ır yere surtedek tak tak sıye ses yapıyor |
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
walla o kadar sorunun warmışki :S hangisinden başlicamı bilemedim. aha bilemedim. bence sağlam bi serwise git.
|
||
![]() |
||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
2 Genelde 1-2 ye geçerken araba vuruyor yani manuel arabalar de vites atmıs gibi oluyor diger gecişlerde sorun yok
vuruntu ile beraber sesli uyarı da geliyormu dıııt dıııt diye bide vites ekranında S ve * işaretine benzer bir işaret çıkıyormu? bu arada oto viteslerde rolantide çalışırken devir kendiliğinden yükselip alçalabiliyo ısınınca normale döner. orda sıkıntı yok. Düzenleyen ErolSen - 26 Şubat 2010 Saat 18:03 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
Bugun basıam cok kötu bırsey geldı
arkadaslar konyadan ankaraya gelıyordum kırmızı ısıkta bı baktım araba gerı kacıyor d de hafıf gaz werdım kalkmadı gaz almadı daha sonra gaz aldıgında vurarak kalktı cok sert normalde 3000 devırde vıtes atan araba 4 bın devırde vıtes atmaya basladı trıptonıke gecmedı arabayı stop ettım bıraz bekledım duzeldi bakalım daha neler gorecez
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
gelmıyor vuruntu olayı hafıf gazla gıderken olmuyor ve araba 2500 devırde vıtes atıyor gazı kökleyınce vuruyor ama ayagımı gazdan cekınce gıyyk gıyyk oluyor
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
307 nin otomatiklerinin yüzde 90 ı arızalı herkez elinden çıkarmaya bakıyor umarım yara açmaz
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
dostum o gıyk sesini açıklayayım sana.. motor bloğunu egzosa baglayan kısımda yaylı kelepçeler oluyor..o kelepçeleri yaysız düz kelepçelerle değiştirt serviste veya bir egzoscuda..o yaylı kelepçeler zamanla özelliğini kaybediyor ve gaz verirken veya gazdan çekerken esneme sonucu o sesi çıkarıyor.aynı sorun bendede var..5 dklık iş.kafana takma onu.zamanım olmadğı için gidemedim ben baktırmaya..sorun bile sayılmaz yani ![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
cok gecmis olsun
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |