![]() |
|
Park sensörü arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByMaC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2019 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2019 Saat 13:04 |
Yaklaşık 1 hafta önce 2.0 407 aldım. Bilmediğim şeyleri öğrenmek için park sensörü düğmesine bastım yani off a aldım. Ama tekrar bastığımda devreye girmedi. Hala off ışığı yanıyor. Ve sensör çalışmıyor. Nasıl bi çözüm yolu izlemeliyim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. muhtemelen düğme uzun yıllardır pek kullanılmadığında takılı kalmış olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ByMaC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2019 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Yanıtınız içinTeşekkür ederim. Hoş buldum.
![]() |
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı başıma geldi, tamircilere gittim, park sensörü beyni gitmiş dediler. Sııfırı yok ve çok pahalı. Tamirini de yapan bulamadım öyle kullanıyorum.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
aynen hocam bende hala yapan bulamadım
Allah kimsenin başına vermesin
![]() |
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Aynı sorun bende de var...
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
mehmetunal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2023 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetunal
Merhaba arkadaşlar dört yıl geçmiş aradan ama yenide yazayım dedim.
Sorunun sebebini bulan oldu mu acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |