![]() |
|
aciiiiiiiiiiilllllllllll yardıııım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2009 Saat 23:36 |
aradaşlar 2005 1.6 hdi look 110 luk 307 yeni aldım ik çalışırken ve istop ederken vibrasyon yani silkeleme normalmidir
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel araba bana kalırsa normal bi durum.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hafıf bı sılkılenme bende de oluyor dızel oldugu ıcın sorun olmaz.
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
herhangi bir servise göstermek lazım, silkelemenin şiddetine baglı oldugu için yorum yapamıyorum..ama sorun varsa tek kaynagı motor kulagıdır..
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
volanttan yapar |
|
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
efe nerdesin sen ya yoksun piyasada yardımlarını esirgeme kardeşim arada bir aktif ol:):)
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
vakit buldukça bakıyorum abı asıl sen nerelerdesın ayıp sana insan arasıra uğrar ben hep aktifim :D
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
efecim vallahi işten fırsatım yok uğramaya aklımdasın yoksa zaten kaputun üstünde bi dalga varya 206.larda ondan almaya gelicem sana bide temiz bir silecek sol taraf silmiyo
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
efe sende kaput battaniyesi mi diyolar ona
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
sileceğin parasını ben vereyıım sıfır al :D |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
YA SIFIRA GEREK YOK BE EFE ZARARDAYIM ZATEN BU ARALAR HEP:(:(
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
3 sene 307 1.6 16 v 110luk dizel kullandım o sarsıntıyı volantı değiştirdikten sonra kesebildim bende çok uğraştım motor kulağı yla felan arabada değişmediğim kulak kalmadı
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |