![]() |
|
Devirdaimden V kayışı Ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Trelof ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2020 Saat 17:10 |
Merhabalar ,
Aracım 81.000 km de 2013 Trafiğe çıkışlı 301 . Bakımını 78.000 km de yaptırdım Antifiriz dahil , Ama araç şuanda V kayışının ordan ses geliyor sürtme sesi şeklinde ustaya götürdüm Devirdaimden yapıyor Triger değişmesi lazım dedi. Bizim araçlarda Triger seti 160.000 kmde bayiye sordum , bu devir daim sadece değişiyor mu ? Ses devirdaimden mi yapar ? Bilenler bilgilendirebilir mi ? Saygılar.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam. sesin devirdaimde olduğunu dinlemeden göremeden bilemeyiz malesef. v kayışındanda yapabilir v kayışının rulmanlarında sıkıntı olabilir. devirdaim tek değişebilir ama açılmışken trigeride değiştirmek her zaman iyi dir aracı uzun sürenecekseniz kafasınız rahat olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Trelof ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Merhabalar İlginize teşekkürler , ben v kayışından sesin geldiğini düşünüyordum çünkü yaklaştığımda ses ordan geliyor ama devirdaimde sorun olduğunu söyledi usta, bende 2 yıldır biniyorum araca değiştirmeyi düşünüyordum o sebeple sordum Trigere de gerek var mı acaba diye ? Bakalım yarın yaptırtacağım.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Rica ederim hocam. km düşük olsada artık 7 yaşını geçmiş araç trigeride değiştirmek sizin için daha olacaktır. Ek olarak servis km doğru söylemiş ama bunun bir yıl olayı var hocam. 2015 ten önce hdi motorlara 120000 km km 5 yıl bakım kitapçıgında bunu 2015 ten sonra 10 yıl 180000 km çıkardırlar. 2 yıl erken değiştirmenin size bir zararı olmaz durumunuz müsatse komple triger ve devirdaimi set olarak değiştirmek sizin için daha iyi olcaktır dediğim gibi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |