![]() |
|
206 + AYNA KAPAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hllgn55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2015 Saat 21:13 |
Arkadaşlar peugeot 206 plus sağ ve sol dikiz aynalarının kapaklarını çalmışlar.Bulamıyorum yenisini nerden bulacağım
|
|
HLLGN
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun internette mevcut ,sanırım 206 larla aynı parçacılardada vardır diye düşünüyorum
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkmacılarda bulursunuz diye düşünüyorum,ayrıca parçacılarda sıfır olarakta bulmanız mümkün internet üzerinden baktığım kadarıyla tanesi orjinal olarak 40-45 TL arası tabi bide boyası var bunların.Gerçekten çok ayıp bir şey geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun hemşerim bir samsunlu olarak gerçekten üzüldüm. bunu yapanlar acaba hiçmi düşünmüyorlar ahireti neyse Allaha havale edeceğiz. Samet arkadaşımızın dediği gibi sıfır alıp boyata bilirsiniz yada kaplama yaptırabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |