![]() |
|
206 + plus lpg sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metafix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:18 |
Merhaba arkadaşlar, 2010 model 206 + plus comford model aracı aldım. araca atiker marka lpg taktırdım. taktırdıktan sonra kalkışlarda araç kendini ileri geri silkelemeye başladı. 3000 devire araç çıkmadıkcada araç düzelmiyor.rölantide bile çalışırken ileri geri hareket ediyordu atiker servisine götürdüm önce dediler bujilerden değiş dediler değiştim düzelmedi sıfırdan montajı söküp yeniden kurdular yine düzelmedi. bu sefer dediler bobinden bobini değiş. böyle dediklerinde aldım aracı pejo yetkili servisine getirdim bilgisayara sokturdum. alt ve üst oksijen sondası hatası verdi.bobinlerinde birşey yok dediler bunun üzerine atiker servisiyle bir tartışmaya girerek lpg yi söktürüp attım pejo yetkili servisi kesinlikle bu araçlara lpg taktırma yine bozulur. dediler durum böyle ya aracı satacam.ya lpg takacam ,yakıtıda hiç öyle az değil önerilerinizi rica ederim |
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de 2011 plus var... bu sitede de lpg taktırıp çok dert yanan gördüm.. o yüzden taktırmayı düşünmüyorum binceksen böyle bineceksin ya da paraya kıyıp dizel alıcaz bu gidişle :((
tüp pek uymuyor galiba bizim arabalara... |
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
fikret abi aramıza hoşgeldin. forum kuralları gereği yeni konu açmadan önce kendini tanıtan bir başlık açman gerekiyor
profilinde konumunu belirtirsen daha iyi olur. imza kısmınada aracın model yakıt türü motor hacmi donanım belirtmen senin için daha iyi olacaktır.
aynı lpg den sonra silkeleme olayını bir başka arkadaşımız çok uğraşmasına rağmen halletti umarım sizinde aynı şekildedir.
forumda aratırsanız detaylı bilgiye ulaşacaksınız.
sizi sorununuz sanırım montaj yapan ustadan kaynaklanıyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aramıza Hoş Geldiniz...
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg den korkmaya gerek yok montaj düzgün olsun yeter
benim araç 13-17 krş arasında yakıyor lpg de sabahları silkeleme problemim vardı montaj hatası olduğu anlaşıldı düzeltildi.farzetki düzelmedi hiç önemli değil ben gidipte benzine para verecek durumum yok:D 25 krş tan aşşağı yakmıyordu benzinde ayrıca atikeri bilmiyorum ama bana kalırsa landirenzo yu ben çok beyendim 2 yılda motor garantisi var landi nin seninki biraz montaj hatasına benziyor.
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu lpg konuları açıldığında , hep aklıma gelen , ki benim aracım dizel ama ileride olurda benzinli bir araç alacak olursam , Lpi sistem taktırmayı düşünüyorum. Nedir diye bakmak istiyorsanız google da vialle lpi diye aratın. :)
Düzenleyen rifatseker - 12 Ağustos 2011 Saat 20:02 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
yusuff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim de oto kiralamacı bi arkadasım aldı 206 plus italyan stafonelli lpg taktırdı hiç öyle sorunlar yaşamıyodu. ama benzin deposu şamandırası yanmıştı sadece. benzin göstergesi bozulmuş lpg yüzünden tek sorun buydu. çokta az yakıyodu araç. atiker sorun olur demişlerdi o yüzden taktırmadı. bence markayı ve takan ustayı iyi seç
|
|
![]() |
|
her araca lpg takılır ve sorun yaşanmaz başlardaki alışma sorunları hariç yeterki ustası taksın ![]() |
|
![]() |
|
bu konusla ılgılı cecolı bey sıze detaylı yardımcı olur |
|
![]() |
|
Dert yanandan cok daha fazla memnun kullanıcı var. Veya memnun olanların aracları uzaydan gelmedı. O yuzden memnun olmayanlar montaj hatalarından dolayı problem yasıyor. Uymama dıye bırsey yok. atıker ın bırak peugeot u calısmadıgı arac yok...
1.4 8V motora yıne en son otomatık vıteslı bır 206 ya taktırdım cokta guzel calısıyor. Problem yasayan varsa sıkıntıyı ustasında, montajında veya ayarlanmasında arasın... Düzenleyen CeCoLi - 12 Ağustos 2011 Saat 23:36 |
|
![]() |
|
Lpg karısımı duzgun ayarlanamazsa bu problemlerın yasanması dogal... Duzgun ayarlandıgı surece herhangı bır sıkıntı yasanmaz
|
|
![]() |
|
aranan kısı bulun du
|
|
![]() |
|
Buyrun ne ıstemıstınız ???
![]() |
|
![]() |
|
lpg konusunda yardım lazımdı bende sızı onerdım cecolı bey yanlısmı yaptım acaba dıe tam dusunuyodum kı sız geldınız
![]() |
|
![]() |
|
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
arkadaşlar bende taktırmayı düşünüyorum. benzinli 2011 model aracım 450 500 kuruş yakıyor. ne önerirsiniz hangi markayı taktırmalıyım fiyatlar nedir
|
|
![]() |
|
emraher ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Merhbalar,
Bende 206 + 1.4 75 Hp Conford 2011 model var inanılmaz çok yakıyor araç 21.000 Km de geçenlerde aracı 215 TL 'e fulladım 43,5 LT benzin aldı. 410 Km gidebildim şehir içinde öneriniz nedir ? Sizin araçlarınız nasıl yakıyor ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
10,6 lt/100km gibi bir ortalama deger sehir ici tuketim icin biraz fazla. Aracin bakim durumlari nasil ? 15bin km yada 12 ayda bir bakim yaptiriyor musunuz ? Forumda bir arkadasin arabasinda 1.4 75hp 2005 206 da 9999km de ortalama 6.0lt idi hayret ettim. Aslinda ayni motor cok bir fark yok. Kullanim tarziniz biraz agresifse LPG oneririrm :) |
|
![]() |
|
emraher ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Gayet sakin kullanıyorum, aracı 21.000 de aldım 21.500 km yaptım daha yeni aldığım için bakımlarından habersizim ancak bu yakınlarda bakıma götürmeyi düşünüyorum yoksa gerçekten çok fazla yakıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |