![]() |
|
205 40 17mi 205 45 17mi hangisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
40 derken ????
|
|||
![]() |
|||
||
ofsetı yanı :) 40 cok fazla. lastık cok ıcerı gırıyor. 307 308 lerde bıle 32 cıvarında
|
|||
![]() |
|||
||
Benim jantın ofseti kaç ki ?
|
|||
![]() |
|||
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
||
arkadaşım daha öncede dediğim gibi kullanmış biri olarak söylüyorum tam sağ tam sol yapınca kesinlikle sürter ....
|
|||
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|||
![]() |
|||
||
senın aracındakı surten jantlar 17" rc jantı gıbı gorunuyor resımde ama oylemıydı???
|
|||
![]() |
|||
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
307de 205/50/17 kullanıyorum son derece memunum
|
|||
![]() |
|||
||
307 de rahat rahat kullanırsın tabıkı sonucta camurluklar genıs :))
fakat konu 206 olunca oyle olmuyor ıste...
|
|||
![]() |
|||
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
||
ewet rc jantları idi ve sürtme tam sağ ve tam sollarda oluyodu
|
|||
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|||
![]() |
|||
||
rc jantları ıle surtme olmasını beklemezdım sahsen. sonucta o aracın orjınal jantı. gtı ıle rc nın sadece camurlukların dıs kısmında sısıklık farkı var. gerı kalan herseyı aynı...
|
|||
![]() |
|||
||
benim aracımda feline birebir rc ile yan yana getirdim çamurlukları aynı fotografını çekseydim sizde görürdünüz...
|
|||
![]() |
|||
||
bugun gittim pejo görala ama bir davlumbaz bilgisi için ruhsatı istedi saçmalık ya :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |