![]() |
|
Fiat 126 Bis - bambaşka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 14:51 |
sanal mod tamamıyle bana ait. sol üstte yazan svchost diğer nickimdir. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok başarılı olmuş kardeşim sanaldan öte gerçek gibi
|
|
![]() |
|
alpago ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
sağol :)
bunu baya önce yapmıştım.
şimdi yapsam daha zevkli olurdu heralde bana göre.
o zamandan bu zamana zevk tanımlarım değişmiş.
|
|
![]() |
|
Gerçekten bu konuda başarılısın.Puglardan da örnekler bekliyoruz değerli kardeşim başarılarının devamını dilerim...
![]() |
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
çok tatlı olmuş...
|
|
![]() |
|
sağolun...
kendim de yapacağım fakat bi arkadaşım var bu konularda gerçekten usta.
kendi aracımızın resmini ona yolladım. yakında güzel bi mod olarak geri dönecek bana...
sabırsızlıkla onu yayınlamayı bekliyorum...
|
|
![]() |
|
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Benim ikinci arabam milpa'dan taksitle almıştım. ' den bire geçirince daha iyi vites geçiyordu. Senkromeç yok kara şanzıman
|
|
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|
![]() |
|
Sanallıktan çıkmış gerçek gibi maşallah
|
|
![]() |
|
gerçekten çok başarılı olmuş emeğine sağlık
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Eline sağlık
|
|
![]() |
|
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Bir kere Hanım'ın tüm muhefetine rağmen Rize dönüşü "İlle de BP'den başka yerden almam. Benzinler kötü!" diye tuttururnca dağ başında bebekle (oğlum Onur) yolda kalmış otostopla gidip benzin almıştım PO dan....
|
|
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|
![]() |
|
vay be :)
ben bis'i çok severim onunla ilgili anılarını da okuyunca seviniyorum.
demekki hanımların her zamanki muhalefetine her zaman karşı çıkmayacağız.
evlenirsem aklımda tutayım bu mevzuuyu...
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
RECEP İVEDİK
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
böööhhöööö :D |
|
![]() |
|
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
gercekten basarılı ve gercege cok yakın
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
ellerine sağlık
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |