![]() |
|
Yardımlarınızı Bekliyorum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 23:14 |
Arkadaşlar Şu Janta Bakıyorum Ancak Resim Halinde Görmek istiyorum yardımlarınızı Bekliyorum ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-225-40-18-peugeot-citroen-4x108-italyanmak-marka-jant-lastik-114710927/detay/ Buda Jantların Uygulanacağı Resim ; |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Huseyini biliyorum cok muhabbetimiz yok ama jantleri temiz kullandi alinir.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
2 Si Boyalı Olduğundan Pek Sıcak Bakmıyorum Ancak Aradağım Jant Tipi Bu O Yüzden Birrde Resim Halinde Görmek İstiyorum inşallah Anlayan Biri Çıkar Da Görürüz :) |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu halini görünce almaktan vazgeçeceksin kesin ama yine de deneyeyim dedim. Biraz kusurlu ve sanırım jantların düzeltilmesi lazım pek güvenme benim fotoşopuma ![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Hakikaten Vazgeöiyorum Böyle Görünce Ancak Senden kaynaklı Bi Sorun YOk Bence Araçta O Tarz Bişey Olmadığı İçin Hoş Durmuyor
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok ya bence fotoşoptan ben bile sayfaya tekrar girince kim yapmış lan bunu oldum birden
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim çocukken BMX vardı bitane jantları böyle yamuktu.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |