Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilgi gerek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilgi gerek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
106 Rallye Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106 Rallye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 01:54
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

o nasıl bir araç öyle ya 106 gti ya fark koyuyor inanması güç 
şimdi biraz araştırdımda ralley diye geçen 106 lar ya 1.3 motor 100 hp yada 1.6 motor 110 hp olarak üretilmiş tek özelliği aracın hafifliği ama bir GTİ ya kafa tutması imkansız 
sizin araca GTİ motoru monte edilmiş olmasın ancak o zaman bu şekilde bir fark olabilir 
noormal ralley olanlara ne kadar chip veya egzantrik yapsanda GTİ ya kafa tutamaz 
106 GTİ S16 LAR FABRİKA ÇIKIŞI 145 HP 

evet normalde rallye ler avrupa icin eski kasada 1.3 ve yeni kasada 1.3 veya 1.6 motor ve hepsi 8 subabli
olarak uretilmisti. 1.6 motoru sadece 101 beygir gucunde. ama benim arac sadece yunanistan icin 2001 yilinda uretime baslanmis 2004 de bitmis. ama 16 subabli olanlari gercekten cok az.  uretilmis ve 1.6 16v  yani gti ile ayni motor. kafa kagidinda 125 beygir yaziyor. ama gorunuste gic bir sey yok ve eski sahibi tamamen orjinal diyor. draglarda bir cok arabayla denedim ve cidden burda herkez hayran kaliyor ve aracim yavas yavas meshur olmaya basliyor :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106 Rallye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 02:03
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

öhöm öhöm,
biri gti yi geçtim mi dedi?

o gti nasi bi gti diye soran yok mu yav? hele bide 150den sonra arkamda görüyorum denilince düşünmedim bile. 1-2-3 106 gti gider ama 4 ten sonra 206 gti ın  eksozundaki kıvılcımları izlerken rallye nası oluyorda 150 den sonra hala gti nin önünde oluyor fizik va matematiğim eşleşmiyor.

yürüdüğün gti bence normal dışı. 

ha şu olabilir araçla oynanmıştır falan fistan. merakla gelişmeleri bekliyorum

birincisi gti yi gözünde fazla buyutme evet gectim ve yakinda bir cok video ekliyecegim.
arabanin orjinali gti den cok hafif vede 206 dan behsetmissin hic anlamadim . yada turkcem yetmiyor cidden:) draglarda diyorum kalktiktan sonra km 150 ye gelince gti lere aynadan gorecek kadar fark atmis olkuyorum. egerki arada 3500 kilometrelik mesafe olmasaydi gercekten gelip bir cok arabayla denemek isterdim
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106 Rallye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 02:07
Orjinalini yazan: tanerfiliz tanerfiliz Yazdı:

yani adamla kapıştınız mı yoksa ışıklardan kalkışta mı hissettin bunu ?

vallaha benim yasadigim ulkede isikta felan kapisamazsin yoksa bir haftada ehliyetini elinden alirlar.
kapali pistte yaristik ustelik tek degil bir coguyla denedik
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106 Rallye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 02:09
Orjinalini yazan: voodoo voodoo Yazdı:

dostum senin aracin normal sartlarda motoru ile oynanmadigi takdirde 100 hp benim bildigim
sen gti leri gectigin videolari bi paylasta aydinlansin millet

normal sartlarda arac 125 beygir 100 degil. ilk cikan rallye ler 100 beygirdi ama benim aracin modeli 2001 de uretime baslandi.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106 Rallye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 02:15
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bu konuyu denemeden çözüme kavuşturamayız malesef ÜSTADIM  :)
sen arabana hasta ben 106 GTİ ya hasta o yüzden bu çekişme sürer gider ama finishi yine 106 GTİ görür :)

bende zaten 106 gti ye hastayim diye isvecten yunanistana 2500 kilometre gittim. bu arac hep gulunecek kadar ucuza geldi hemde gti den hizli diye secildi. yoksa benim Araba alip bineyim diye bir derdim yoktu
106 aracim simdi abisinin yaninda (m3 e46) garajda yatiyor. yani emin ol ki 106 yi benden cok sevemezsin.
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 12:02
Orjinalini yazan: 106 Rallye 106 Rallye Yazdı:

öhöm öhöm,

o gti nasi bi gti diye soran yok mu yav? hele bide 150den sonra arkamda görüyorum denilince düşünmedim bile. 1-2-3 106 gti gider ama 4 ten sonra 206 gti ın  eksozundaki kıvılcımları izlerken rallye nası oluyorda 150 den sonra hala gti nin önünde oluyor fizik va matematiğim eşleşmiyor.

birincisi gti yi gözünde fazla buyutme evet gectim ve yakinda bir cok video ekliyecegim.
arabanin orjinali gti den cok hafif vede 206 dan behsetmissin hic anlamadim . yada turkcem yetmiyor cidden:) draglarda diyorum kalktiktan sonra km 150 ye gelince gti lere aynadan gorecek kadar fark atmis olkuyorum. egerki arada 3500 kilometrelik mesafe olmasaydi gercekten gelip bir cok arabayla denemek isterdim

anlattıklarımı anlamamanı normal karsılıyorum, mesafe sorun değil mümkünse videosu ile hiç oynanmamış bir kadran görüntüsünü 0-150 km ile çekersen bende aynısını yapıp paylaşalım video süresinden neyin ne oldugu belli olur, kimler yanılıyor öğrenmiş oluruz böylece, hadi 150 senin için avantaj zaten benim 3ün bitişi oluyor :) kötü niyetim yok en azından sözle değilde görüntüyle görmüş oluruz :)

kafa kağıdına gelince terslik olabiliyor buydun buda benimkinin kafa kağıdı

kw sını hp ye çevirin lütfen :)

[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
voodoo Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı voodoo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 16:14
ya sen dostum bosver gectimi gecmedimi 0 100 videonu 0 160 videonu paylas hersey ortaya cikar........bide birkac foto koyda gorelim su gti lerin dusmanini
2001 206
2.0 GTI
Antwerpen
Yukarı Dön
KenBlockJR Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KenBlockJR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 17:40

Orjinalini yazan: 106 Rallye 106 Rallye Yazdı:

öhöm öhöm,

anlattıklarımı anlamamanı normal karsılıyorum, mesafe sorun değil mümkünse videosu ile hiç oynanmamış bir kadran görüntüsünü 0-150 km ile çekersen bende aynısını yapıp paylaşalım video süresinden neyin ne oldugu belli olur, kimler yanılıyor öğrenmiş oluruz böylece, hadi 150 senin için avantaj zaten benim 3ün bitişi oluyor :) kötü niyetim yok en azından sözle değilde görüntüyle görmüş oluruz :)

kafa kağıdına gelince terslik olabiliyor buydun buda benimkinin kafa kağıdı

kw sını hp ye çevirin lütfen :)

motor gücünü yanlış yazmışlar. 206gti zaten 137hp, oraya da hp yerine kw yazmışlar.
benim rusatta da 110kw yazıyor. buna göre benim roland garros 148 beygir. :)
206 Roland Garros 1,6 16V
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 300 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 308 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 496 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 113 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 513 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 596 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2030 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 917 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5181 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4543 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1738 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 441 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2021 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36889 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107255 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3121 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32901 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 55033 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1256 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 19238 2 by_bozkurt
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
Altann 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bayer 1
Kübra 1
Xbulut46 1
ercanqnc 1
Adil.g 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English