![]() |
|
Bilgi gerek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
birincisi gti yi gözünde fazla buyutme evet gectim ve yakinda bir cok video ekliyecegim. arabanin orjinali gti den cok hafif vede 206 dan behsetmissin hic anlamadim . yada turkcem yetmiyor cidden:) draglarda diyorum kalktiktan sonra km 150 ye gelince gti lere aynadan gorecek kadar fark atmis olkuyorum. egerki arada 3500 kilometrelik mesafe olmasaydi gercekten gelip bir cok arabayla denemek isterdim
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
vallaha benim yasadigim ulkede isikta felan kapisamazsin yoksa bir haftada ehliyetini elinden alirlar. kapali pistte yaristik ustelik tek degil bir coguyla denedik
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
normal sartlarda arac 125 beygir 100 degil. ilk cikan rallye ler 100 beygirdi ama benim aracin modeli 2001 de uretime baslandi.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
||
bende zaten 106 gti ye hastayim diye isvecten yunanistana 2500 kilometre gittim. bu arac hep gulunecek kadar ucuza geldi hemde gti den hizli diye secildi. yoksa benim Araba alip bineyim diye bir derdim yoktu 106 aracim simdi abisinin yaninda (m3 e46) garajda yatiyor. yani emin ol ki 106 yi benden cok sevemezsin.
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anlattıklarımı anlamamanı normal karsılıyorum, mesafe sorun değil mümkünse videosu ile hiç oynanmamış bir kadran görüntüsünü 0-150 km ile çekersen bende aynısını yapıp paylaşalım video süresinden neyin ne oldugu belli olur, kimler yanılıyor öğrenmiş oluruz böylece, hadi 150 senin için avantaj zaten benim 3ün bitişi oluyor :) kötü niyetim yok en azından sözle değilde görüntüyle görmüş oluruz :) kafa kağıdına gelince terslik olabiliyor buydun buda benimkinin kafa kağıdı kw sını hp ye çevirin lütfen :) ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ya sen dostum bosver gectimi gecmedimi 0 100 videonu 0 160 videonu paylas hersey ortaya cikar........bide birkac foto koyda gorelim su gti lerin dusmanini
|
|||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
motor gücünü yanlış yazmışlar. 206gti zaten 137hp, oraya da hp yerine kw yazmışlar. benim rusatta da 110kw yazıyor. buna göre benim roland garros 148 beygir. :)
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |