![]() |
|
SATILIK Peugeot 307 anahtar kabı ve devresi, Audio |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eross ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 14:01 |
Arkadaşlar bu hafta içinde aracımı sattım. Elimde aracımın orjinal kumandası ve içindeki devresi vardır.
Teyp için aldığım usb'den parça dinlemek için aparat vardır.Resimlerini ekleyeceğim.İlgilenen arkadaşlara satabilirim.... Arkadaşlar audio usb'den müzik dinleme aparatını 1 sene kadar kullandım, bu zaman içinde en fazla 35-40 kere müzik dinlenmiştir ve gayet iyi durumda ve sorunsuz çalışmaktadır.fiyatına gelince 90 tl düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.Diğeri de aracımın orjinal anahtar kumandası ve çalışmaktadır.Onuda Peugeot Murat'a sordum alacak kişi çipini takıp tanıtma yapması gerekiyormuş dedi.fiyatına gelince 200 tl istiyorum.. bu resimde teybin arkasında nereye takılacağını gösteriyor.
Düzenleyen eross - 01 Şubat 2015 Saat 15:04 |
|
Kaliteli insan işiyle,boş insan kişiyle uğraşır...
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu usb çevirici ile ilgileniyorum. Bana whatsapptan resimleri ve bilgilerini yollarmısın?
0532 0532 982 |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
KAAN0619 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MERHABA USB APARATI DURUYORSA BANA DONUS YAPARMISINIZ 0545 455 06 89
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |