![]() |
|
bi kartopu atıp canından olan Yusuf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2013 Saat 20:29 |
sabah radyoda duydum bütün sinirlerim altüst oldu bu kadar öfke bu kadar sinir nelere yol açıyor,
taksici den kaçıp E5 e kendini attığın da çarpıp kaçan şahıs daha sonra emniyete kendisi teslim olmuş ani olarak karşısına çıktığı için frenlemesine rağmen çarpmak zorunda kaldığını belirtmiş, vicdan sahibiymiş teslim olarak doğru olanı yapmış,aracına kartopu atıldığı için Yusuf u kovalayan taksi şöförü hala kayıp, ortalıkta yok. bi kartopu attığı için 11 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep olup sonrada kaçan vicdansız şoför ü kınıyorum... Allah Yusuf un anasına babasına sabır versin...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
%99' u için söylüyorum taksiciler ve minübüsçüler. |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
o taksicide olayın böyle sonuçlanacağını düşünerek yapmamıştır bu hareketi. seninde aracının camını bir çocuk kırsa uyarmak içinde olsa yakalamaya çalışırsın. kaldıki ortada bir insan hayatı sözkonusu. böyle olacağını bilse arabası pert olsa bile böyle bir olaya sebep olmazdı.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bende zamanında attım bir taksiciye beni kovalamadı adam günler sonra bi kuaförde muhabbetini yaparken hatırladım meger camına kar topu attıgım adammış o kufördeki adam :) işin özü çok üzüldüm çocuga ya Allah rahmet eylesin
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
allah ailesine sabır versin taksiciyede allah kolaylık versin onun içinde zor bir insanın ölümüne sebeb olmak allahım esirgesin...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
2 taraf içinde zor bi durum. Allah sabır versin.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
taksici bilerek yapmış çocuğun ölmesini parçalanmasını yüreğinden istemiş gibi yazmışsınız taksicide kendi çocuklarına ekmek götürmek için akşama kadar o takside yırtınıyor o kartopunun içinde taş varsa o araçta eğer emanet kiralık taksiyse adam kovalamıştır kötü niyeti olmadan belki uzaklaştırmaktır çocuğu başından bu durumda herkes suçsuz çocuk çocukluğunu yapmış taksici çocukla uğraşacak vakti olmadığından uzaklaştırmış çocuğa çarpak araçta olaylraın olacağını göremezdi görse daha yavaş gider hatta oradan geçmezdi. olay sadece zincirleme bir kaza. Başımız sağolsun
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
çocuğa zarar geleceğini bilse zaten böyle birşey yapmaz, stresli anına denk gelmiş olabilir ama kalkıp korkutmak içinde olsa ters şeride geçip kovalamanın mantığı olamaz,
illa kızacaksa insin arcından ne söyleyecekse söylesin. anlık öfkesine hakim olamaması hem kendini hem başkasının hayatını mahvetti.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
öfkeyle kalkan zararla oturur atasözü bu olay için çok uygun allah yusuf un ailesine sabır versin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kisin bir gece yolda seri halde ilerlerken ankaranin guzide semti oranda benzer bir olay basima geldi ama benim kovalama durumum yoktu. Bilen bilir hkk lojmanindan ciktim isiklardan u cekip incek istikametine girdim gece 12 kimse yok biraz hizlandim hizim 140 iken 3 4 kendini bilmez gereksiz icine tas koydugu kar topunu cok sert bicimde tamponuma atti ama ben oyle bir korktumki birseye carptim sandim araba baya sarsildi. O an o cocuklara benzer bir tepkiyi bende verebilirdim cunku benim hayatimi da tehlikeye attilar direksiyon hakimiyetini bile kaybedebilirdim. Saat 12de issiz bir yolda durduk yere basiniza geliyor.
Sonucun boyle olmasini kimse istemez sonunda kucuk bir cocugun canina mal olmamasi lazim ama ulkemizde dengesiz insan cok. Biz de cocukluk yasadik ankara da huseyin gazide oturduk oturdugumuz yerde kar mayista erirdi 1.5 kar boyu gorduk. Ama boyle sacma sapan isler yapmazdik. Kar topu insanlar arasinda oynanir. Allah ailesine sabir versin umarim bu tarz seyler tekrar yasanmaz. Olay bana da cok abartiliyor gibi geldi. Ust gecit varken altindan gecen insanlara 50li ile carpan insanlara 200le gidiyordu da deniyordu. Ben hala alt ve ust gecit yakinlarinda olan yaya carpmalarina surucu hatasi dendigini anlamiyorum. |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
işin bu kısmını düşünürsek yani orasıda ap ayrı...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi anlık sinirle telafisi olamayan bir hataya sebep verilmiş .Allah çocuğun ailesine sabır versin .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |