![]() |
|
ABS Fren Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 10:02 |
|
ABS Fren Sistemi
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bayanların dezavantajı..
|
||
![]() |
||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
abs nin asıl amacı fren messafesini kısaltmak değildir. fren esnasında aracın yönünü değiştirebilmekir. aksine ileri sürüş uzmanlarından "fren mesafesini ço az da olsa diğer araçlara göre daha da uzatır" açıklamaları yapıldı. ister abs li olsun ister abs siz en kısa durma mesafesi debriyaj ve frene aynı anda sertçe abanmak dır.
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1 |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Karda da işe yarıyor. Karda frene basınca arabam kaymaya başlamıştı sene 2011.. Sonra fren kendiliğinden sertleşti ve sıkmadı. Ben tabi afalladım. Ama fren sıksa kaymaya devam edecektim. Yani araba kendi kendini yola soktu, gülmüştüm kendime:)
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
tabi özellikle böyle durumda bahsettikleri daima gitmek istediğin noktya bak ibaresi çok doğru. gerçektende ister istemez o noktaya doğru hareket etmen ilginç.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |