![]() |
|
orjinal teype usb aux aparatı [Satılık-ikinci el] |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chakra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2017 Saat 12:25 |
Merhaba aracımın orjinal teyp bozulduğundan dolayı usb aux aparatım boşa çıktığından dolayı satıyorum. resmi aşağıdadır 150tl ye satacam almak isteyen mesaj atabilir.
Fiyat : 150Tl Anlaşmalı kargo ile uygun fiyatlı gönderirim karşı ödemeli.
![]() |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsterseniz temiz orjinal teyp satalım :D
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
ALPASLAN55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALPASLAN55
HAYIRLI GÜNLER EN SON OLURU NEDİR CİHAZIN
|
|
SULUOVA
|
|
![]() |
|
chakra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun hocam 1 sene sonra aracı satmayı düşünüyorum zaten şimdilik geçiçi ucuz yollu bi teyip aldım
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Arkadaşlar işin doğrusu 150 tl bu ürüne çok gibi. Ama sıfırını 249 tl te satıyorlar. O zaman da 150 normal gibi..
bu ürünün 0 fiyatının 50 tl olmamasına şaşırıyorum... yani.siyah bir kutu içinde usb okuyucu var... adamlar cd çalarlı usbaux girişli teyp ssatıyor 150tl.. bizim küçük aparat 250tl.. bu ürünü ben de 2. El olarak satsaydım 150 isterdim... ama ürünü alacak için de 150 çok fazla... üründen dolayı... |
|
![]() |
|
ALPASLAN55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALPASLAN55
Tel numarası alabilirsiniz.
|
|
SULUOVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALPASLAN55
Telefon numaranızı verebilirmisiniz
|
|
SULUOVA
|
|
![]() |
|
öm gönderildi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |