![]() |
|
Güneşten koruma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgut58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2018 Saat 16:54 |
sevgili forum üyeleri bu araçları güneşten nasıl koruyacağız.uygun fiyatlı pratik garaj falan bilen yapan eden var mi
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla en ucuzu üzerine pamuklu bez ile örtü yapmak. mersinde güneşten böyle koruyorum. yoksa araç 15 dakika güneş altında kalınca feleği şaşıyor.
|
|
![]() |
|
Turgut58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
çok sorun ya benim araçta nokta şeklinde yanıklar olustu
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki sermik kaplamanın güneş yanığı üzerine etkisi varmı?
Bende onu meral ediyorum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Valla kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor güneşten etkileniyor diyen de var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |