![]() |
|
308 AUX |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemgozumoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemgozumoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2018 Saat 13:04 |
merhaba arkadaşlar 2011 308 comfort pack aracımın teybinde ne aux nede usb giriş var,,aux soketli kabloyu tedarik ettim fakat bilgisayar bağlanarak aux un aktifleştirilmesi gerekiyormuş...20 yeri aradım yapan yok ,,kartal yetkili servis 200 tl çekti,,anadolu yakasında bu işi yapan varmıdır ???kazasız belasız günler dilerim..
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
avrupa yakasına yolunuz düşerse yardımcı olabilirim.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
cemgozumoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemgozumoglu
teşekkürler,,iletişim bilgilerinizi mail atarsanız sevinirim,,cemgozumoglu@hotmail.com
|
|
![]() |
|
ercanayman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
Merhaba,
Benim bildiğim aux girişi torpido kısmında mevcut. En azından benim araçta var.
![]() |
|
PEUGEOT 308 1.6 VTİ 120 BG OTOMATİK
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemgozumoglu
benim modelde yok malesef..:((bazı modellerde kolçağın içine koymuşlar usb bağlantı,,en azından mp3 cd çalıyor tek tesellim:))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |