![]() |
|
ihtiyacı olana hediyeler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gardasim benim kollarin acelesi yok çalışır durumda gonderirse sen alirsin
|
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
||
Airbag sargısı zaten arızalı diyor hocam
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
||
Aynen dogru. Bakalim siteden bir arkadasimizdan ozel mesajla sozlestim.telefon no bekliyorum.eger teslim edersem konu icinde belirtirim. Aynalar duruyor Camurluk sinyalleri duruyor |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
||
Onemli degil kardesim .isine yarasin yeter.gule gule kullan, |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
prdxy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
||
Com2000 ini nerden aldınız peki |
|||
![]() |
|||
||
Gaziosmanpaşa da önder otomotivden aldim
|
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
TooJohn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
|
|||
![]() |
|||
TooJohn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
Sol ayna sorunsuz sekılde teslim aldım. tesekkur ederim :)
Düzenleyen TooJohn - 07 Aralık 2016 Saat 11:32 |
|||
![]() |
|||
||
Bisey degil , Umarim isine yarar. Kusursuz degil ama olmadik yerde bir parcasini kullansan fena olmaz. |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaslar aynalari ve comm 2000 i vermis bulunuyorum.
Camurluk sinyalleri icin haber bekliyorum ki arkadasim iletisime gecmemistir. Havali korna sahibini bekliyor. |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
||
Gonderdiginiz aynanin kasasini kullandim cuk oturdu kirik aynama.
Bu arada benim araba 99model ilk cikan seri,sizin gonderdiginiz malzemeden epey calmis peugeot :) |
|||
![]() |
|||
Beckh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||
Abi merhaba camurluk sinyallerine ben talibim senin içinde uygun olursa
|
|||
![]() |
|||
||
Sana verelim sinyalleri. İsine yararsa ne mutlu. İrtibat no pm de olan doğru mudur? |
|||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||
![]() |
|||
Beckh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||
Doğrudur abim teşekkür ederim. Çok memnun oldum
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |