![]() |
|
307 silecek kolu com2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2016 Saat 14:14 |
arkadaşlar direksiyondaki silecek kolu kırıldı. tüm işlevleri çalışıyor ancak dip kısmından kırıldığı için askıda duruyor ve doğal olarak da tam kontrol edemiyorum sileceği. bunu tamir ettirebilir miyiz ? ettiremezsek elinde sıfır yada çıkma olan var mıdır?
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://cikmaciefe.com/cikmaparca.asp?id=687&urun=peugeot%20307%20silecek%20kolu#
buraya bir bakın.. veya nette biraz araştırsanız bulursunuz sanırım... geçmiş olsun bu arada
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
com2000 kolları tek tek bulunuyor. tek silecek kolunu buldum taktırdım. sorunu olan arkadaşların bilgisi olsun.
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |