![]() |
|
Temiz 206 quicksilver arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozanozturk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozanozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2019 Saat 11:19 |
Arkadaşlar merhaba bir kaç aydır 206 quicksilver arıyorum fakat internette kafama göre bir araç bulamadım. Aradığım kriterler;
-120-130 bin km üstü olmayacak -lpg olursa çok iyi olur fakat şart değil -sunroofsuz tercih ediyorum ama kafama yatan sunrooflu olursa farketmez -güneş yanığı vs olmayacak -değişen olmazsa iyi olur 2-3 parça boya olabilir Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
quicksilver araçlar 2004-2005 yıllarında üretildi diye biliyorum, yani minimum 15 senelik araçlar. 15 senelik araçlarda da 120 130 bin km bulabilmeniz pek mümkün değil gibi sanki, kilometresi oynanmışa denk gelmeniz muhtemel.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
ozanozturk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozanozturk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız belki nadirde olsa kıyıda köşede kalmış orjinal bir araç vardır temennim bu yönde :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |