![]() |
|
308 ve direksiyon simidi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alparslan Hanoğlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan Hanoğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2017 Saat 10:08 |
Öncelikle herkese merhabalar, ben yeni üyeyim. Bu tip forumları pek kullanmadığımdan nasıl kullanacağımı da pek bilemiyorum, sorum ile ilgili arama yaptım ama ulaştığım bilgiler yeterli ya da uygun gelmedi. Konuyu doğru yere açmadıysam da çok özür dilerim herkesten.
Kendim 3 ayrı 407 ve güncel olarak 407 ve 508 kullanıcısıyım, işim gereği pek aracın sağıyla soluyla uğraşmaya vakit bulamıyorum sadece uzun km'ler yaparım, aracın modifikasyon kısmından hiç ama hiç anlamam, her zaman orjinal tasarım tercih edenlerdenim. 3 gün önce yeğenime üniversiteyi kazanması ve vizelerinden iyi notlar alması karşılığında araba sözü vermiştim, ve bu sözümü yerine getirdim 2008 model 308 premium araç aldım. Yeğenim bayan kullanıcı olacağı için aracın direksiyon simidini pek beğenmedi, direksiyon kutusunda da değişim gerektiren bir problem olduğu için hem sert hem de dipte vuruntu yapıyor. Sorunu gidermek için servise götürmeden önce sizlere danışmak istedim. 308 için uyumlu airbaglerde ya da konsolda oynama gerektirmeyecek başka bir peugeot modelinin direksiyon simidi var mı? yeni 308 simidi olabilir ya da 208 modelinin simidi de ufak duruyor hanımlara göre. Ya da bildiğiniz başka bir yine böyle ufak kompak bir model. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bende bir 308 kullanıcısı olarak bir çok parçada orjinalden yanayım. Direksiyon problemine gelince linkini verdiğim ürünü tarcih edebilirsiniz. hem orjinal hemde 308 uyumludur mevcut airbağ uyum sorunu olmaz. Daha uygun fiyata yardımcı olabilirim fiyat konusunda. Bende samsunlu hemşeriniz olarak bu konularda elimden galdiğimce yardımcı olurum.
![]() http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-308-SPOR-KROMAJLI-DERI-DIREKSIYON-SIMIDI-ORJINAL,PR-7285.html Direksiyon sornuna gelince eski kasa 308 lerin bütün direksiyonları serttir malesef ama ona görede tepkileri güzeldir. Direksiyon vuruntu derken nasıl bir vuruntu sorunu var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Alparslan Hanoğlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan Hanoğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap verdiğiniz çok teşekkür ederim. Yakın zamanda iletişime geçeceğim sizinle. Direksiyondaki sorun çevirme devrinin sonuna gelmeden çok yakın bir mesafede bir kütleme geliyor sonra dipte çok hafif bir takılma yapıyor her iki yöne doğru. Sorunu serviste öğrendim ama arabayı bırakabilme gibi bir durumum yoktu vaktim çok azdı, Bursada yaptıramamıştım. Tekrar teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Rica ederim hocam. Direksiyon daki sorun muhtelen rot başı - rot mili ve z - rotların değişimi düzelecektir. Çünkü bu parçalardaki oluşan boşluklar bu tip seslere sebep oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
@sonerkyl +1
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |