![]() |
|
206 nın kadran ve gösterge ibrelerinin montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 15:00 |
Merhabalar arkadaşlar,
206 mın siyah olna göstergesini beyaz ile değiştirmek istiyorum. Göğüsteki üst plastik aksamı söktüm. Kadranı bir vida tutuyor. Sormak istediğİm. Gösretgedeki ibreleri ( motor devir, benzin, hararet ) nasıl sökmeliyim yani direkt kendime çekince gelirmi yoksa alltan tutan tırnak falan varmı. Söktükten sonra nasıl geri takmlıyım ibre ayarları bozulurmu acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşların yönlendirmesini rica ediyorum Düzenleyen 206206 - 24 Mayıs 2012 Saat 09:39 |
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda bilgisi olan yok mu acaba
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Direk cekince gelmesi gerekiyor ama cikarmadan once yerlerini isaretlemeniz de gerekiyor. Eger boyle yaparsaniz ayari felan bozulmaz. Isterseniz bir resmini de cekin cikarmadan once ki eski konumlarini hatirlayabilmek icin. Cikarirken dondurmeden, ibrenin altina spatula gibi bisey sokacaksiniz ve yukariya kaldiracaksiniz yavasca.
Düzenleyen koliva - 24 Mayıs 2012 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
anladım bu kadran fonu yapışkanla falan mı yapışıyor oraya yoksa direkt konuyormu biliyormusunuz , yani siyahı çıkarıp beyazı koymak yeticek mi henüz kadranı tam açmadım |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Surada bir baslik var. Aradiginiz bilgileri bulamazsaniz sorabilirsiniz. Sizin bahsettiginiz uygulamanin aynisi sanirim ![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23070&title=kadran-deitirme-206 Düzenleyen koliva - 24 Mayıs 2012 Saat 10:20 |
|
![]() |
|
o arkadaşa özelden yazdım 5 gün önce ama arkadaş o uygulamayı yaptıktan sonra piyasadan kayboldu :) haber alınamıyor
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |