![]() |
|
99 XR 106 Aracım Klimada Sorun Var Sanırım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2015 Saat 14:28 |
|
Merhaba Arkadaşlar .
Aracımı alalı 6 ay felan oldu.Klimayı devreye soktuğumda fanı dönmüyor ve sürekli çıt çıt diye açılıp kapanıyor ayrıca kompressüron ordanda yağ geliyor klimanın kompresörünün yağla ne alakası var ? Şimdiden Teşekkürler .
|
||
![]() |
||
106IM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu FORUM ÖLÜ
|
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
17 mesajın var ettiğin lafa bak. Oto tamirci mi burası git sor sanayiye
|
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap gelecektir merak etme ;)
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
FORUM ÖLÜ FALAN DEĞİL BİLGİMİZ OLMADAN SANA NASIL YARDIMCI OLALIM ... BİLMEDİĞİMİZ BİR KONU HAKKINDA SENİ YANILTMAKTANSA CVP YAZMAMAK DAHA MANTIKLI ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
Arkadasım ben onu kastetmemiştim mesaj yarıştığa degilde foruma katılımın acısından söylemiştim yazdığın 1 mesaja cevap gelmedi diye çamur atamazsın |
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
|
Takip etmesem bu kanıya varmazdım peugeotforum un 106 bölümü ölü hala bence bunu kimse savunamaz ocak ayında kayıt oldum nisan ayındayız 2 tane konu açılmış ? benim konular hariç
Düzenleyen 106IM - 04 Nisan 2015 Saat 12:05 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |