![]() |
|
kalkış sırasında cıkan ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erkan7884 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan7884
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 Saat 23:28 |
arkadaşlar birisi lütfen yardım etsin.207 1.4 dizel aracım var ve kalkışlardan sonra her zaman yapmasa da garip bir ses çıkıyor sanki titreme sesi gibi birisi dedi baskı balatadandır diye ama ben daha 3 ay once yaptırdım acaba mozot filtresi mi değiştirilmeli.özellikle 1500-200 devir arasında yapıyor bu sesi ama hızlanınca bu ses olmuyor
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filtrenin ses yapacağını zannetmiyorum.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egzoz sisteminden olabilir. son susturucuya baktır derim. bende 6 aydır aynı problem vardı. bugün değiştirdim son susturucuyu. problem çözüldü.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |