![]() |
|
206 xt Automatic Hararet Sorunu!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2008 Saat 13:24 |
Arkadaşlar Ben Gruba Daha Yeni katıldım izmirden.2002 model peugeot 206 xt kullanıcısıyım aracımdan memnunum fakat araç dur kalk yapınca hararet 90c geçiyor akıcı trafikte ise tekrar normal ısı seviyesine ulaşıyor.motor bloğunda da yağ sızıntıları gördüm,sizce aracın sorunu nedir?önemiyeti ne boyuttadır sizin engin bilgilerinize ve tecrübelerinize sığınıyorum.şimdiden sizlere teşekkür ederim,saygılar.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jonnie ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadasim aramiza hosgeldin... Ilk once UYELERIMIZI TANIYALIM konu basligi altinda kendimizi tanitirsak iyi olur. Zaten sonra bilgisi dahilinde arkadaslarimiz en guzel sekilde sana yardimci olacaklardir.
Iyi forumlar...Aktif kalman dilegiyle...
|
|
![]() |
|
Kusur Ettiysem Af ola.Bilgi mesajı içinde Teşekkür ederim!!!
![]() |
|
![]() |
|
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Bi kaç nedeni oLabilir.. iLk neden hararet muşurunda arıza oalbilir.. 2. ise üst kapak açıLcak..:D:D contaLardan oLabilir
|
|
![]() |
|
Yardımın İçin Teşekkür ederim Dansell bu sorun beni çok tedirgin etmeye başladı.allah kimsenin başına vermesin ama yolda kalıcam korkusuyla aracımı içime sine sine kullanamıyorum acilen yaptırmam gerekli!!! :):)
|
|
![]() |
|
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
önemli deil bodrumdaysan biz servisde yardımcı oLuruz eğer parça faLan istersen 0535 333 50 35 akLna geLecek tüm parçaLar peugeot da.
|
|
![]() |
|
İzmirde yaşıyorum ama bodrumda uzak deil yani
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |