![]() |
|
206 xenon seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2008 Saat 20:14 |
arkadaşlar xenon almayı düşünüyorum
gönül ister mtech almak ama malum fiyatlar biraz pahalı.bi texon 8000 K buldum 125 ytl ye.çin malıymış bu texonların hepsi çin malı mı? üst fiyatım 200 ytl 1.sizce texon mu monza mı? 2.6000K mı 8000K mı? 3.siyah zeminli far mı angel mı almalıyım xenonla beraber |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
FK Angel + hid (Çin çakması xenon) 8 ay oldu taktıralı.. ne buhar ne su nede xenonlarla problem yaşadım..
Xenon alacaksan kaliteli merceğe sahip far şart.. Öteki türlü karşı tarafın gözünü alıyor. Angelların sağlam mercekli kaliteli olsun. Gerisi hikaye..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8000 bın + angel
|
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
almayı düşündüğüm angel far depo marka yükseklik ayar motorlu xenon da kararsızım
|
|
![]() |
|
1- monza
2- 8000k
3- siyah zemin
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
8000k al xenon olduğu belli olsun.. 6000 beyaz ampul gibi duruyor
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
mtec xenon fk angel ve 8.000 kelwin tak 6.000 aydınlatmıyo fazla
|
|
![]() |
|
8000K almaya karar verdim fakat far konusunda kararsızım
|
|
![]() |
|
Arkadaşım herkeste angel var sen far karartma ile kendini ayır :)
|
|
![]() |
|
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Kardeş bende çin malı xenon almıstım arıza lambası yakmıştı...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
xenon monza yada hid marka olsun
kelvin 8000 k olsun
Far da angel eyes ama FK olsun
|
|
![]() |
|
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Monza xenon 8000 k + Junyan Angel far ...
|
|
![]() |
|
Saro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
eğer texon gerçekten o fiyata ise bence direk texon al derim ben 3 senedir kullanıyorum tek bir problem ile karşılaşmadım bence angel al çünkü mercek çok daha güzel aydınlatma sağlıcak sana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |