![]() |
|
308 double teyp saat ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
calculus07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2020 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı calculus07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2022 Saat 17:32 |
Arkadaşlar 308 2012 model aracımda double ekran multimedia sistem var akü değiştiği için aracın saat tarih gitti şimdi burdanda ayarlayamıyorum kime sorsam orj teyibi takman lazım diyo ama hem orj teyp yok hemde japonla yapıştırdılar ekranı servisin biri şunu dedi o sistemlerde araçla olan haberleşme kablosu takılmıyo diyo yani kablo takılı değilken nası yapcan demeye getiriyo sice nasıl yapabilirm
|
|
![]() |
|
dr.sergio ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dr.sergio
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Orj. teybe gerek yok sanırım. Benim arabada sonradan takılan ekranda info kısmı var. Akü voltaj değerinin görüldüğü kısım. Oradan teyb ayarı yapabiliyorum. Ekran markası necvox. Mutlaka benzer bir kısım vardır, biraz kurcalamak gerek.
|
|
![]() |
|
Dadaş Pejo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2024 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dadaş Pejo
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var. Normalde android ekranların içinde araç saatini ayarlayacak menü de var ama bu cihazlarda yok ya da ben bulamadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |