![]() |
|
308 1.6 VTI çözülemeyen hararet problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihkara26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2022 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkara26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2022 Saat 23:45 |
Herkese iyi forumlar aranızda yeniyim başıma çözemediğim bi olay geldi. Bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
Aracı yeni aldık hiç antifriz yoktu antifriz koydurdum yaklaşık 1500 km yol yaptım sonra araç hararet yaptı yolda kaldı hortumu patlatmış yaptırdım 2 hafta sonra yine yolda kaldık hararet yaptı yine yaptırdık Daha sonra fark ettim radyatör üst hortumu bayağı şiş hararet tam 90 a geldiğinde. Bakıyorum alt hortum soğuk tekrar bi hortumları patlatır diye aracı kullanamıyorum. Termostat açmıyordur diye değiştirdim alt hortum ısınıyor ama geç ısınıyor yine fan çok kısa açıyor 5 saniye çalışıp kapatıyor üst hortum hala şiş uzun yola çıkmaya korkuyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar antiriz olmayınca araç sıkıntı kardeşim neresinde patlar bilinmez. çünkü su her yerde pas kireç yemiştir sen antifizi kullanınca artık nereyi tıkadıysa sıkıntı çıkartıyor. yapılacak tek biraz masraflı olacak ama
1-radyatör kesinlikle değiştir 2-devirdaim pompası değiştir. 3-kalorifer radyatörünü kontrol ettir tıkanıklık varmı. 4-kesinlikle ve kesinlikle kaliteli antifriz kullan. shell - total - castrol gibi 5- sistem temizliği yaptır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |