![]() |
|
308 1.6 vti klima sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altinok001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2019 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altinok001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2019 Saat 21:23 |
arkadaşlar merhaba
ben araniza yeni katıldım sizlere bir kaç sorum olacak aracım 2010 308.1.6 vti comford otomatik aracımda klima problemi var araçla klima açık giderken klima önce normal şekilde soğuk olarak üflüyor fakat 5 dakika sonra klima sıcak üflemeye başlıyor ac düğmesi açık ışık yanıyor arabayı servise bıraktım gaz bastılar sorun yine değişmedi beyin arızası vs dediler bana bu konu ile ilgili fıkır verebilecek kimse varmı teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun klima beyni gibi gözüküyor iyi bir elektrikçi lazım
|
|
![]() |
|
altinok001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2019 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altinok001
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim gökhan
başka fikir verebilecek olan varmi
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
klimacıya baktır. Birde fan düğmelerinede baksınlar dijitalse konsol içindeki yön kapaklarına baktır. Yönlendirme dişlilerindede sorun olabilir .Bunlara hareket veren motor var mı bilmiyorun varsa onada baktır
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altinok001
ismail kaya teşekkür ederim
bugün yetkili servisten haber geldi b.s.i nin değişmesi gerekiyor ve kompresor değişmesi dediler fiyat 5.500 tl dendi kafamdan sıcak sular döküldü arabayı alalı 3 gün oldu ustayla biraz konuştum dedimki kompresör arızalı olsa hiç soğutmaz dedim oda komp.saglam valfi bozuk vs dedi bana bu konuda fikir verecek kimse varmı teşekkür ederim |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
bence sen git sanayinin en iyi klimacısına baktır. 5.500 tl parayı sokaktan mı buluyoruz
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Dürtmeye adam arıyor servisler. Arkadaşın dediği gibi sanayiye götürün ordan fiyat alın. Gerekirse klimasız binin 5.500₺ nedir ayıptır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altinok001
aracı yetkili servisten aldım 2 gündür klimacıda
Klimacı servisin tersine Arac klima kompresörlü sağlam diyor Klima çalışıyor sonra elektrik kesiyor diyor Ama aç ışığı yanıyor Beynim yanmak üzere Bu neden ola bilir Birde arka sağ stop lambalar sürekli patlıyor oda yeni çıktı Arabayı ayın 23 de aldık servisten çıkıp binemedik Hayır olur inş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altinok001
çok şükür araba yapıldı
200 TL’y
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Geçmiş olsun hocam
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
5.500 tl yerine 200 tl çok çok iyi rakam servis nerdeyse komple yeni klima takacakdı :))
|
|
|
|
![]() |
|
ehondi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Sorun nasıl çözüldü acaba bilgi verirseniz sevinirim
|
|
Sabır erdemdir
|
|
![]() |
|
ubade07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2022 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
selamlar. aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz bilgi verir misiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |