![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peguet 307-307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2010 Saat 13:02 |
arkadaşlar ön sol sis farı çerçevesi yuvarlak?..nerden bulabilirim..elinde olan varmı acaba?
araba makyajlı kasa 2006 307
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() |
|
|
![]() |
|
ankara_307hdii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() |
baktım arac yeni kasa olduğu için bulamadım .malesef ..internettende araştırdım bulamıyorum.tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi acaba? internetten alabilceğim siperişle site varmı? yada ankarada bildikleri bir yer? araç 2006-307 5 kapı
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
"peugeotefe" nickli üyeye özel mesaj at. elinde varsa sana kargolar.
http://www.peugeotcikmacisi.com Düzenleyen H-a-d-i - 21 Nisan 2010 Saat 20:58 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ankara_307hdii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() |
sagol
|
|
![]() |
|
mahmutq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
ben olsam fiberciye gider eskileri iptal ettirip biraz daha 308 tarzı bişey yaptırırdım
benim arabada makyajlı sıslerin konumuna hiç ısınamadım doğrusu
tabiki karar senin her ikisinide değerlendir derim
hangisi makul ve kesene uyarsa
tabiki zevkinede onu yap derim
|
|
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
|
![]() |
|
![]() |
yani fiberciye git derken? yine krom çerçevenin aynısından yaptırmı dşyosun? yuvarlak bir parça nasıl tarz değiştirilebilir ki? ama aynısında yaptırılabilir.?
değilmi
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() |
arkadaşın demek istediği komple iptal etmekten bahsediyor karar sizin. krom sis çerçevesi elimde mevcut 30 tl fiyatı var |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
parça temin edildi kapatabilirsiniz editör
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |