![]() |
|
(Sonuç Verdi !) 206 Sis Farı için çabalarım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samet2461 için güncel.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam, bu anlattıkların benim aracımda var, ancak ön panelde(göstergede) ön sis farları yanmıyor. aktif olup olmadığı hakkında bilgim yok :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
DH den yardımın için teşekkürler bende sis farını orjinal koldan yaptım. Bu arada ilk başta iç sigorta kısmına baktım ordada 1 röle eksik :D onada röle ekledim baktım değişen bir şey yok motor içindekine taktım. İşin garip tarafı 6 nolu sigorta yeri bende mevcut sadece röle yoktu..
|
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
Arkadaşlar merhaba 2003 model 206 sw 1.4 hdi x-line aracıma MemoTech arkadaşımızın yaptığı gibi bende ön tampona sis takıp aktifleştirmek istedim sağolsun anlattığı gibi eksik röle ve sigortayı bsm ye monte ettim.
fakat ön göstergede ön sis ikaz lambası yanmadı. pp2000 ile yazılım atılması gerekiyormuş. Benim sorum aslında şu olacak. aracımın orjinal com 2000 inde tek sis yani arka sis işareti vardı ve sorunluydy bende çıkma bir com 2000 aldım ve üzerinde hem ön hem arka sis işareti var yinede yazılım ile ilgili yoksa farklı bir sıkıntımı olabilir.?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Hocam yeni konu açarsaniz sonuca daha çabuk ulaşabilirsiniz |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
resimleri güncellermisiniz gözükmüyor
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Merhabalar değerli üyelerimiz,Ben de sis farı işine niyetlenerek ilk adım olan orjinal sisleriyle birlikte orijinal tampon aldım.Ancak mevcut tamponu deldirip sadece sisleri monte ettirmek beni yeni tampon boyama masrafından kurtaracak.Hangisi daha mantıklı olur?Diğer bir durum ise kolu ilk çevirdiğimde ön sis logosu göstergede gözükmekte,ancak sis için ayrılan sis soketlerine elektrik gelmiyor,röle ve sigorta eksikliği diye düşünüyorum.Bu işlemleri ankara da yaptırabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bence serce pp2000 ile bağlanıp yinede bakmak lazım diye düşünüyorum. alicilik ile bir konuş istersen belki yaparım diyebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Soner abi,pp2000 le aktif etmiştik ön sis farını bir arıza koduna bakarken sorun uygun röle ve sigorta diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
murattuzun35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murattuzun35
Merhaba konu üzerinden zaman geçmiş. Maalesef fotoğraflara ulaşamıyorum. Sizden ricam bsm fotoğrafını tekrar yükler misiniz? Çok ihtiyacım var bu bilgiye
|
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Hocam google'dan aratın dh'de arkadaşın eklediği resimler mevcut.
|
|
![]() |
|
murattuzun35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murattuzun35
Kardeşim merhaba bana link atabilir misin?
|
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
sayfanın aşağı taraflarında göreceksin (umarım forum dışı link paylaşmak yasak değildir.)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murattuzun35
Çok teşekkür ederim kardeşim
|
|
![]() |
|
Jarhead ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2021 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Abem resimler görünmüyor yapacam ama resim yok yardım lütfen.
|
|
![]() |
|
kardeşim yukarda verdiğim linke tıkla ve ağaıya in göreceksin resimleri
|
|
![]() |
|
Aperion ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2024 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
2009 206 1.4 comfort Sedan var sis farları çalışıyordu , fakat şimdi çalışmıyor sigortadandır dedim fakat benim sigorta kutusunda 6 numaralı sis far sigortası kapalı nereye bakmam gereke bilen var mı acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |