![]() |
|
Araç yazılımları hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omerercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omerercan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2019 Saat 09:12 |
Arkadaşlar internette yeni aldığım aracın eski sahibine rastladım biraz konuştuk araba hakkında bazı şeyler sordum. Adam o arabada yazılım var 90 beygirden biraz daha fazla güç üretiyor dedi. Aldığım kişi bunu bana söylemedi. Evet araç gerçekten 110 luk gibi gidiyor. Expertizede götürdüm orada da bir şey söylemediler. İstanbul içi 5.6 lt gösteriyor. Aldığım kişi bana aracın hatalarını silindiğine dair fotoda yolladı onları da paylaşıyorum. Şimdi esas merak ettiğim bu chip denilen konu tam olarak nedir zararı varmıdır ve satarken sorun yaşarmıyım? Yardımınızı bekliyorum.
|
|
Ömer Ercan
İstanbul, Türkiye. Peugeot 308 1.6 HDİ 90 HP (2009) |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chip ilerleyen zamanlarda kara duman olayını ortaya cıkarıyor ama baska sorunu oldugunu duymadım eski araclarımdan birinde 1.5 yıl kullandım baska zararı yok. 1-2-3. vitesler cok seri oluyor 4-5 eskisine nazaran biraz daha düşüyor
|
|
![]() |
|
omerercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omerercan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Genel olarak bir sıkıntı görünmüyor duman atmada yok ama satarken sorun yaşarım diye düşünüyorum o yüzden sormak istedim hemde zararı var mıdır öğrenmek istediğim desteğiniz için teşekkürler.
|
|
Ömer Ercan
İstanbul, Türkiye. Peugeot 308 1.6 HDİ 90 HP (2009) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |