![]() |
|
Partner üst bagajda yük taşımak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2015 Saat 19:09 |
Selamlar,
Kullanmadığımız bir tahta sedir var , giderken yazlığa götürelim diyoruz, mecburen üst bagaja koymamız gerekecek, 120 TL 2 tane ye ara barlardan aldım, bir iki ufak şeyle beraber 25-30 kg üst bagaj da yük olacak, yol uzun yaklaşık 1000 km , giderken sıkıntı olumu acaba , üst bagajda hiç yük taşımadığım için biraz endişeliyim, giderken arabanın dengesi bozulur mu, ne kadar fazla yakıt yakar, daha önce bu konuda tecrübesi olanlar bilgilendirebilir mi ?
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam rüzgarın sedirin altına girmemesi lazım girince walla arabanın dengesini bozar sedirin oturulacak kısımlarının sökülmesi lazım rüzgarın esişinde bir engel olmaması lazım direkleri falan kesiti küçük olduğu için etkileyeceğini düşünmüyorum.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ambalaj naylonları var ona sarmayı düşünüyorum , oturacak yer bagaja yatay olarak bağlayacağım için , üsteki ayaklarda rüzgarı fazla kesmez diye düşünüyorum, bakalım,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |