![]() |
|
PARTNER HIZ SABİTLEYİCİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eneset ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2015 Saat 15:41 |
HERKESE MERHABA.DÜN İTİBARİYLE 2013 PARTNER TEPEE 1.6 ACTİVE ARACIMLA ARANIZA KATILDIM.BAZI SİTELERDE SONRADAN HIZ SABİTLEME TAKILABİLECEK OLDUĞU YAZIYOR.SERVİS TAKMIYORMUŞ HERALDE.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
110 luk mu 96lik mi ? Euro4 mu euro 5 mi ?
|
|
![]() |
|
eneset ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
92 lik euro5 diyebiliyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Edc17 ecu olur. |
|
![]() |
|
ben fazla anlamıyorumda edc17 ecu kodu heralde.peki randıman alabilirmiyiz.internette tehlikeli olduğu yazıyordu.devreden çıkmıyormuş falan.bunu kim yapabilir?malzemeyi nerden alabiliriz?ne kadar harcarız.biraz fazla soru oldu ama.kusura bakmayın teşekkürler
|
|
![]() |
|
Tehlikeli oldugunu kim nerde yazmis bir paylasir misiniz ? Aracta hill holder (yokis kalkis destegi) varsa 6242z8 kodlu limitlemeli koldan alin. 150 ila 270tl arasinda piyasada mevcut. Yetkili veya ozel servise hiz sabitleme ve limitlemeyi actirin.o da 50 ila 150tl arasi. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |