![]() |
|
Klima Paneli Işık Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrhn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: kağıthane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2015 Saat 20:47 |
Klima Panelinin Işıklarının Yarısı Yanıyor yarısı yanmıyorum ampulleri patlak olabilirmi
kendim değişebilirmiyim yardımcı olurmusunuz
|
|
Emirhan Can Ec405
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değiştirirsin çok kolay değişimi.
|
|
![]() |
|
Emrhn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: kağıthane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
daha önceden söktüm klıma panelini.arkasında hiç ampul felan yoktu sadece soket yeri vardı bende geri taktım.ampulleri içinde heralde
|
|
Emirhan Can Ec405
|
|
![]() |
|
yusuf_18 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: Bozüyük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Bilgi ekranının orayı yukarı çekerek çıkarırsın. Sonra orada iki vida görürsün, açarsın onları da. Teybi sökersin altta ise klima panelinin alt kısmında iki tırnak var orta konsolu hafifçe çekersin Tırnaklarından kurtulup komple eline gelir. Daha sonra panelin arkasında üç tane vida gibi ampul duylarını görürsün. Sağ ve soldakiler üst kısımda ortadaki daha alttadır. Çevirerek çıkarırsın. İçlerinde dipsiz gösterge ampülleri olur. Normal dipsiz ampüllerden daha incedir. Patlağı çıkarır yenisini takarsın. Fiyatı tanesinin 50 kuruş.
|
|
![]() |
|
panelin arkasında hiç duya benzer bişey yok
|
|
Emirhan Can Ec405
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
3 tane dipsiz ampul var ama onu sokmesi tambi olum hava kanal digmesini cikart once vida varsa cikart sonrasi tirnaklardan ayirarak sokucen tabi bunu konsolun icinde yapican cunku disari cikmiyo tellerden yada ben cikaramadim
baya bi terletiyo yazin yapmistim sokmusken saat tarih gostergesininkileride degistir ondada 3 tane var kulluk yanmiyosa onuda degistir ![]() |
|
![]() |
|
yusuf_18 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: Bozüyük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Vida gibi dediğim plastik bir şey. Nasıl anlatsam uhu kapağı gibi duruyor. Dışa doğru çıkık halde. Orta konsolu söküp elinle panelin arkasını kontrol edince eline gelirler. Ama panelin içini açmaya gerek yok. Supporun dediği gibi bilgi ekranının da aynı. Bilgi ekranının arkasına bakarsan nasıl bir şey aradığını görürsün.
![]() |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Paneli sök arkadan pense yardıile telleri kırmadan tutve deliklerinden cıkar panwli vidaları ac ama önündeki düğmelerin yerlerini unutma acarken dönerler dikkat et dipsiz ampülü değişceksin t5 dipsiz olcak arkadan zorlama
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok basit bişey onu değiştirmek t5 dipsiz ampulü alıyorsun ince olanından ben lırken 2 çeşit çıkardı bi park ampulü gibi bi de onun çeyreği kadar incelikte t5 dipsiz ampul panel sökümü forumda var.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
verdiginiz bilgiler için teşekkür ediyorum bugün tekrar sökucem
Plaka lambalarını beyaz sisleri zenon yapıcam nasıl sokebilirim aracı yeni aldım işçiliği gerçekten cok zor |
|
Emirhan Can Ec405
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |